Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
This post has been edited 4 times, last edit by "Masum Masum" (Mar 7th 2011, 3:01pm)
This post has been edited 1 times, last edit by "Masum Masum" (Apr 10th 2010, 11:30am)
Quoted
kapaliderken bnm radyoda dj olmadig icin kapali bana biraz daha aydinlatici bilgi verirseniz
Quoted
yeni surume gectigimiz ttaktirde radyoya giremiyorum sorunu varmii gene
This post has been edited 1 times, last edit by "Masum Masum" (Apr 10th 2010, 11:33am)
Quoted from "".Kaptan34""
selam tşkk ederim verdiğiniz bilgiler için .. yeni sürüm hızlı akşam denedim düşmeler olduu şu an bakalımm ama sizden bir ricam olucak arkadaşlar giremityor yenisine ben f 5 in linkini istiyorum arkadaşlar siteye yerleştirecem dinliyicilerin basitce yükleyebilmesi içn saygılar..
Quoted
Aciklama :
- misafir kutumuzun üzerinde SAFE CHAT veya OPEN CHAT özelliklerini secebiliriz, Safe chat secenekleri dj'ler icin daha kullanisli artik ve saldiri esnasinda arkadaslarimiz disarda kalmiyor.
Dikkat acilis hep Safe Chat ile basliyor
Quoted
Yeni sürüme gecis icin ne yapmaniz gerek:
1. Radyo kapali olmali, canli yayina ara vermelisiniz !
2. Flatcast anasayfasindan radyo nickinizle admin girisi yapiniz ve Admin panosundan yeni sürüm icin F5 secin (admin paneli nerdedir? ilk iki resmi takip edin! Radyo Boyutu ve Sifre Degis
3. Radyonun bulundugu site bilgisine birde site künye bilgisinin bulundugu linki ekleyin veya üyelikteki verilen isim ve soyismi umumiyete görünür yapin (isim ve soyisim belirtilen yerin altindaki kutu isaretlenmeli)
This post has been edited 1 times, last edit by "Masum Masum" (Apr 10th 2010, 11:58am)