keşke bilebilsek kendi emeğinlemi yaptın yoksa başka bir temacının imzasını kullanarak mı keşke bilebilsek keşke bu tür olaylar yaşanmasa imzanı niye böyle yaptın bunuda anlamış değilim yiğido senin gibi usta temacıya yakıştıramadım copy tema kullanmayı bunlara gerek varmı acaba neyse emeğine sağlık şayet sen kendi emeğinle yapıyorsan temaları
keşke bilebilsek kendi emeğinlemi yaptın yoksa başka bir temacının imzasını kullanarak mı keşke bilebilsek keşke bu tür olaylar yaşanmasa imzanı niye böyle yaptın bunuda anlamış değilim yiğido senin gibi usta temacıya yakıştıramadım copy tema kullanmayı bunlara gerek varmı acaba neyse emeğine sağlık şayet sen kendi emeğinle yapıyorsan temaları
Degerli kardesim Tamer_39 sizleri lütfen azicik olsa sag duyunuza davet ediyorum; malum burasi sanal alem platform dur.!
buradsa herkes her seyi yazabilyor kisilerin haklarinda ön yargi vs. bulunuyorlar örnek verecek olursakda bu hepimiz icin gecerli oluyo Zaman Zaman . lafin özü as olan insan özünde kisiligiyle bu denli cirkin iftiralari atmaz diye düsündüm bu yasima Kadar. ama lakin malesef sanal alem dedikleri bu platformda yilar oldu bazi insanlari bu denli cirkin karalama iftilariyla nednelerini bir türlü aciklik getirip anlayamadim
ben sadece su alemde alalh icin insnalik adina tasarim calismalarimda elimden geldikce profosyoneliigi yansitarak tasarim calismalarimi paylasmakdan Seref duydum ve son sözümde ben her Zaman insan emegine saygi duyan biri olmakdan asla kacinmadim..! sanirim baska söze gerek VESELAAM...!
saygilarimla
Grafiker_by yigido58
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "TAMER*39" (15.02.2016, 15:22)