Elinize sağlık Yiğido şık zarif bir tema ..
Renk akımı için siyah beyaz tonlarında bir bayan resmi ile daha bütünlük kazanabilirdi temanız..
Güzel emeğinize tşk ediyorum.
Yiğido bey çalışmalarınızda ilerleme var.Güzel çalışma olmuş.Emeğinize yüreğinize sağlık.
ÖNCELIKLE GÜZEL YORUMUNA TSK LER CALISMALARIMDA ILERME VAR SÖZÜNÜZE TEK BIR YANIT VERECEGIM KISA::ÖZ OLARAK KRALICE_SULTAN ARKSIMIZA BY_YIGIDO_58 FLATCAST RD TEMALAR VE INDEXLERDE BAYA BAYA ESKIMISDIR HATTA NERDEYSE EMEKLI OLMALIYIM DIYORUM AMA SAG OLSUNLAR PAYLASIMCI CAN DOSTLAR ILAKI GRAFIKER YIGIDO ESERLERINE YOGUNLUKLA TALEP ISTEKLERDE BULUNUYORLARYANI DEMEM OKI YIGIDO58 CALISMALARINDA ILERLEMEYI YENI ACEMI DESINGER GIBI DÜN BASLAMAMISDI
SAYGILARIMLA
Grafiker_by yigido_58
emeğine yüreğine sağlık güzel paylaşım adına teşekkürler yigido bosver bu sözlere kulak verme aynen yola devam eminimdirki kraliçe sultan arkadaşımızda kötü niyetle dememiştir yalnız yorum yaparkende düşünerek yazarsak daha ıyı olur ilerleme var ne demek neyse bu konuya fazla girmek istemiyorum emeğine sağlık yigido
BİLGİ AMAÇLI
TAMER*39 NİKİMLE YORUM VE OYLAMA YAPILACAK
TAMERİCİ VE OLYMPLUS NİKMLE TEMALARIM GELECEKTIR
Yiğido bey açıkçası kimin eski kimin yeni olduğunu bilmeden yorum ettim...Aramıza yeni katıldığınızı düşünerek teşvik edici olur diye o yorumu ettim...Sitede ki herkesi tanıma imkanım malesef yok..Bu konu yüzünden kusura bakmayın eminimki harika tasarımlarınız vardır...Şu anda milattan önce bir telefonla ancak bu kadar yazabildim..Anlayışınıza sığınıyoruz...Hayırlı geceler.....