Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Delete Chat olmuyor lütfen yardim
Delete Chat bende bu olmuyor hata nerde caba yardimci olursaniz sevinirim chate tiklayinca mausun sag tarafiylan bende text ve set size cikiyor Delete Chat yok nasil ayarlarim simdiden tskler
daha ayrintili bilgi verirseniz sevinirim, radyonuz 4.15 mi, 4.16 mi ve yenimi oldu bu sorun...
4.16 sorun bayadir var diger djlerde o sorun yok anliyamadim birtürlü
egeli,
yayini sen yapiyorsan radyoyu kapat,
burdan --> http://www.allaturkaa.de/orion/kb.php?mode=article&k=2
güncel olan Flatcast Producer 4.16 indir ve uygula.
tekrar yayini aldiginda delete chat imkani olacakdir
yardimlariniz icin cok tsekkür ederim denicem insallah olur olmasa yine yazarim

)
cok tesekküer ederim denedim ve oldu bayadir basimi agritiyordu bu sorun inanin cok yardimci oldunuz cok sevindim tesekkürlerimi sunarim

)
tesekkurler
Diva, o cigara ne oyle, at bakim sagliga zararli
tesekkurler
Diva, o cigara ne oyle, at bakim sagliga zararli
sen anlamazsin , adnin
masumya...
hollandaya gidip biraz alis veris yapdim
ahaha bensiz he hollanda benim ana vatanim ( annem yasiyo orda )
Arkadaslar bendede 4.16 RC1 var fakat ne yapdi isem Chat Delete olmuyor.
Yayini baskasina devrediyorum 4.16 yeni sürümü yüklüyorum radyoyu tekrar aliyorum fakat nafile. Bir türlü hatayi yok edemedim. Benim kanatimca Windowsun bütün updatelerini yapdim ondan kaynaklanabilir mi...
urkebek,
dogru sürümü yüklediginden eminmisin.
yayinda degilsen bu --> http://data.flatcast.com/data/objects/FlatProducerSetup41629.exe setupi indir ve uygula