Giriş yapmadınız.

[Önerilen Radyo] radyo ismi ile gözükmesi

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

sabahh

Acemi

• "sabahh" bir kadın
  • Konuyu başlatan "sabahh"

• Özel mesaj gönder

1

Tuesday, 25.08.2015, 16:03

radyo ismi ile gözükmesi

öncelikle kolaylıklar diliyorum benim radyom için bir istegim olacak sizlerden sid gönderirken radyo ismi yazsın istiyorum mümkünse eger istegimi güzel ifade edemedi isem özür diliyorum. sid no 1477656 simdiden tskler ederim iyi calısmalar

Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Atilla_Ky" (25.08.2015, 16:42) düzenleme sebepleri: Başlık ve önek düzenlendi. adres kaldırıldı sid no yeterlidir

Melye

Yönetici

• "Melye" bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Thursday, 27.08.2015, 12:42

2 günlük istatistiklerinize baktığımızda sadece 9 saat istediğimiz kriterlere sahip görünüyorsunuz.
24 saatlik dilimde en az 15 saati 6 ve üzeri dinleyiciniz olması gerekiyor.
Dinleyici sayınız ve yayın saatleriniz değiştiğinde yeniden başvuru yapabilirsiniz, şu anda isminizi ekleyemiyoruz.

sabahh

Acemi

• "sabahh" bir kadın

• Özel mesaj gönder

3

Thursday, 3.09.2015, 19:46

radyo ismi

slm iyi calısmalar dilerim radyomun rulette radyo sabahyeli-fm ismi ile cıkmasını istiyorum sid no : 1477656 simdiden tskler

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "sabahh" (3.09.2015, 21:38)

Melye

Yönetici

• "Melye" bir kadın

• Özel mesaj gönder

4

Friday, 4.09.2015, 14:19

Radyonuz rulete Sabahyeli Fm olarak eklenmiştir.
fakat istatistikler çok sınırda , eğer düşüş görülürse isim bilgi verilmeden silinecektir.
Hayırlı olsun.

sabahh

Acemi

• "sabahh" bir kadın

• Özel mesaj gönder

5

Friday, 4.09.2015, 17:43

sabah

slmm radyo ismi istegimi degerlendirdiginiz icin tskler ederim emekelrinize saglık iyi calısmalar sabahyeli-fm

HAZARBEY

Profesyonel

• "HAZARBEY" bir erkek

• Özel mesaj gönder

6

Sunday, 6.09.2015, 19:24

Değerli yönetici arkadaşlar kısa bir süre önce isim hakki isteğimiz olan sabah yeli fm adlı radyoya vermiş olduğunuz rulette isim olarak görünmesi hakınızdaki teveccühünüze çok teşekkür ediyorum
yanlız benimde sonradan öğrendiğim bir özel nedenden dolayı radyo yayına kapatılmıştır bu yüzden isim hakkının kaldırılması talebinde bulunuyorum ve ilgili arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum sağolun varolun ...

Melye

Yönetici

• "Melye" bir kadın

• Özel mesaj gönder

7

Monday, 7.09.2015, 08:16

Radyo kapalı olduğu için isim silinmiştir.