Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

€SM€R

Orta Düzey

• "€SM€R" bir kadın
  • Konuyu başlatan "€SM€R"

• 1413845
  • Özel mesaj gönder

1

Saturday, 7.03.2015, 17:14

sid yerine radyonun ismi gözükmesi

1462822 Sidli Radyo muzun Rulette MEGARADYO olarak gözukmesini istiyorum...Teşekkürler
KaLite Asla Tesadüf Değildir

ADANALI*

Profesyonel

• "ADANALI*" bir erkek

• 1429785
  • Özel mesaj gönder

2

Sunday, 8.03.2015, 17:01

Kimse yok :wacko:
https://www.flatkolik.net

Oqus Pokus

Moderatör

• "Oqus Pokus" bir erkek

• 990289
  • Özel mesaj gönder

3

Sunday, 8.03.2015, 23:50

1462822 Sidli Radyo muzun Rulette MEGARADYO olarak gözukmesini istiyorum...Teşekkürler

SID numaranız Rulet'e Radyo Mega ismiyle eklenmiştir.
Kriterler dışına çıkarsanız, isminiz silinebilir bilginiz olsun.
Lütfen bu sayfadaki açıklamaları inceleyin >> [Önerilen Radyo] Radyo Rulet Anlatımı [Önerilen Radyolar]

Hayırlı Olsun...

24 Saat pc başında nöbet tutamıyoruz maalesef, burası haricinde bizlerin de ailesi, sosyal hayatı, sağlık problemleri, işi gücü vs... olabiliyor.
Anlayışınız için teşekkürler!

ADANALI*

Profesyonel

• "ADANALI*" bir erkek

• 1429785
  • Özel mesaj gönder

4

Monday, 9.03.2015, 11:01

24 Saat pc başında nöbet tutamıyoruz maalesef, burası haricinde bizlerin de ailesi, sosyal hayatı, sağlık problemleri, işi gücü vs... olabiliyor.
Anlayışınız için teşekkürler!

Estf. bende nöbet tutmanız için demedim zaten illaki herkesin ailesi işi gücü var tabiki sadece eskisi gibi değil forum onu demek istedim ben.
https://www.flatkolik.net