Bu nasil bir hayalgücüdür hayranlıkla baktım, turkuaz renk harika durmuş diger renklerde güzel tabi
çok emek verilmiş ama degmiş gerçekten,Kaan emeklerine saglık yürekten tebrikler![]()
paylaşımın için tsk ederiz
Bu nasil bir hayalgücüdür hayranlıkla baktım, turkuaz renk harika durmuş diger renklerde güzel tabi
çok emek verilmiş ama degmiş gerçekten,Kaan emeklerine saglık yürekten tebrikler![]()
Yorum ve düsüncelerin icin coq tesekkürler süslüü , bazen hayal gücü insana sinirsiz gelebiliyor , yüregine sagliq !!
keske bendede hayalgücü sınırsız olsa keskeeeee,
hayalgücünün yanisiraa beceride istiyo, bende yokkk varsada kısıtlı, o bakımdan sizleri bol bol alkışlamak düşüyo
bana Bu nasil bir hayalgücüdür hayranlıkla baktım, turkuaz renk harika durmuş diger renklerde güzel tabi
Yorum ve düsüncelerin icin coq tesekkürler süslüü , bazen hayal gücü insana sinirsiz gelebiliyor , yüregine sagliq !!
Bende neden olmuyooooo,keske bendede hayalgücü sınırsız olsa keskeeeee,
ama yokkk,hayalgücünün yanisiraa beceride istiyo, bende yokkk varsada kısıtlı, o bakımdan sizleri bol bol alkışlamak düşüyo
bana
Bende neden olmuyooooo,keske bendede hayalgücü sınırsız olsa keskeeeee,
ama yokkk,hayalgücünün yanisiraa beceride istiyo, bende yokkk varsada kısıtlı, o bakımdan sizleri bol bol alkışlamak düşüyo
bana