Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Ablam müthişsin senin temalarını görünce elim durmuyor ialla yaziyorum..
Hızına yetişmek mümkün değil,ustalığına yetişemedik ,şimdi hiç yetişemeyeceğiz sana..ALLAH hayalgücüne ,klavyene shopuna zeval vermesin..
Ne desem bilmiyorum, ben gene susucam gibi tema herşeyi yeterince haykııryor..Süpersin Kaan ablam yüreğine sağlık ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Süpteşem temana çokk tşk ediyorum
Tekrar silemedim yazıyı şu an bi problem yok KAAN tekrardan emeklerine sağlık Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "06**ECE**" (16.02.2015, 23:20)
Evet şu an bende de açıldı ben deneyip yazana kadar flash düzelmişTekrar silemedim yazıyı şu an bi problem yok KAAN tekrardan emeklerine sağlık
![]()
Emeklerinize sağlık Kaan göz alıcı güzellikte dört dörtlük harika çalışmalar olmuş.Paylaşımınız için teşekkürler.