Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Radyomuzun ismi cikmasi icin yaziyorum
Selamlar Radyomuzun ismi cikmasi icin yaziyorum sitemizde allaturka banner ziyaret ederek kontrol edebilisiniz sid numaramiz 1296746 radyomuzun sitesi radyomuzun ismi Ben-Seversem-FM
tsk ederiz ve saygilar sunariz
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Melye" (13.10.2014, 08:58) düzenleme sebepleri: sid yeterlidir.
İsminizin Rulet'e eklenebilmesi için bannerimizin radyo sitenize yerleştirilmesi şartı yoktur.
Bu şart ilanlarınızın AllaTurkaa'da yayınlanmasında geçerlidir.
Önerilen Radyolara eklenebilmeniz için [Önerilen Radyo] Radyo Rulet Anlatımı [Önerilen Radyolar] bu bağlantıda belirtilmiş kriterleri taşıyor olmanız gerekiyor.
Kriterlere uygunluğunuzdan dolayı SID numaranız Ben-Seversem Fm olarak Radyo Rulet'e eklenmiştir.
Kriterler dışına çıkılması durumunda isminiz silinebilir, bilginize.
Selamlar Radyo Rulet Yeni Sid Numaramiz var yine Ben-Seversem-Fm ismini yazdirmak istiyoruz buyurun sitemizi kontrol edebilirsiniz allaturka banner sayfamizda
sid numaramiz 1453717
radyonun ismi Ben-Seversem-Fm
saygilar tsk ederiz Benseversem fm ailesi team
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Melye" (18.10.2014, 11:07) düzenleme sebepleri: sid yeterlidir.
SID numaranız Ben-Seversem Fm olarak Rulet'e eklenmiştir.
Önerilen Radyolara eklenme (SID numarası yerine isim görünmesi) işlemi banner ekleme ile olmuyor.
Yani banner durduğu sürece isminiz de duracak diye bir kural yok.
Buradaki [Önerilen Radyo] Radyo Rulet Anlatımı [Önerilen Radyolar] kriterlere uygunluğunuz kontrol ediliyor.
Kriterler dışına çıkarsanız banner siteniz de olsa dahi isminiz tekrar silinir bilginize.
İsminizin Rulet'e eklenebilmesi için bannerimizin radyo sitenize yerleştirilmesi şartı yoktur.
Bu şart ilanlarınızın AllaTurkaa'da yayınlanmasında geçerlidir.
Önerilen Radyolara eklenebilmeniz için [Önerilen Radyo] Radyo Rulet Anlatımı [Önerilen Radyolar] bu bağlantıda belirtilmiş kriterleri taşıyor olmanız gerekiyor.
Kriterlere uygunluğunuzdan dolayı SID numaranız Ben-Seversem Fm olarak Radyo Rulet'e eklenmiştir.
Kriterler dışına çıkılması durumunda isminiz silinebilir, bilginize.
Selamlar Allaturka Benseversem fm radyosunun ismini silermisiniz sid olarak cunku bannerleriniz vardi o yuzden ben size yazmistim ve siz kontrol yapmistiniz ve onayladiniz simdi o sayfayi kapatirdim ve o yuzden sizlere haber ediyorum sid rulleten olan ismi siliniz ricam saygilar ferdi
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Oqus Pokus" (26.12.2014, 22:50) düzenleme sebepleri: Linkler kaldırıldı
Selamlar Allaturka Benseversem fm radyosunun ismini silermisiniz sid olarak cunku bannerleriniz vardi o yuzden ben size yazmistim ve siz kontrol yapmistiniz ve onayladiniz simdi o sayfayi kapatirdim ve o yuzden sizlere haber ediyorum sid rulleten olan ismi siliniz ricam saygilar ferdi
Şuan radyonuz halen açık görünüyor ve istatistikleri de kriterlerimiz açısından uygun durumda.
Siz kapattıysanız radyonuzu, istatistikleriniz de düşecektir. O zaman zaten isminiz silinecektir.
Bu şekilde sizin talebinizle silme işlemi yapamayız.