Bi dakka abla ben bıkmadım mesele seni sadece kıskanmam (((((((((: her defasında da dile getiriyorum hayal gücün gerçekten muhteşem !!!
ya çoğu insan bi yere kadar gider sonrası mutlaka fire verir bi şekilde ve fazlasıyla beyin yormaya başlar
yahu sende öyle bişey yok ürettikçe tema üretiyorsun ve hepsi de birbirinden farklı renkler zaten muhteşem
yapma bence (: devam et
üretebildiğin yere kadar ara verme (:
ama yorumlarını da eksik etme tabi

temalarına gelince hep aynı cümleler kuruyorum ama ne yapim görünen köy klavuz istermi? hayır! (((:
çok güzeller ablacım verdiğin güzel emek için teşekkür ederim ben
Foruma üye olduğum günden bu yana durmadan tema ürettim..
Hayalgücüm genişmiş bu güne kadar eksildiğini his etmemiştim.Ama artık kendimi tekrar ediyorum ve yenilenemiyorum diye düşünmeye başladım..
Belkide beynimde sadece tema harici çok daha fazla şeylerin yer etmesi ve kafamı meşgul etmesinden kaynaklıdır.Shopta tema yapmak benim için terapi anlamı taşıdı her zaman.
Anladımki biraz beyni boş bırakmak ve hayalgücünü depolamak gerek..Beynimdeki diğer sorunları daha çok düşünürken üretimim olmayacak gibi.Yeterli zaten bunca yıldır üret üret nereye kadar..
Hadi ürettik birde bir ton laf yedik yinede pes etmedim.Pes ettiğimi düşünmeyin.BEN ASLA PES ETMEM: Sadece kenara çekilir güç toplarım.
Bak bir dediğine katılıyorum temalarıma bazen şöyle bir göz atıyorum,ya biride birine benzese yaaa,,nerde hepsi ayrı telden senfoni çalıyor ve buda benim hoşuma gidiyor.kendimi taklit etmemişim diorum..
Öyle güzel şeyler yazmışsınki gülüm ,bak bende durmadan yazdım,buradayım gitmiyorumki,sadece şu tema işi için beynimi yormak istemiyorum ..Düşünmem gereken çokk şeyler var..
Ben müsaadenizle birazcık kenarda uslu uslu oturayım ..(becerebilirsem uslu durmayı)
Gülüm her güzel sözüne yürekten tşk ediyorum..sağ yanaktan kocaman öpücükler