Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
sid ekleme konusunda yasanan bir sorun
flatcast radyo sid ve radyo sorunları konusunda ilgili olan arkadaşlar benimde yayın aldığım bir radyoda dj arkadaşım allaturkaa sid ekleme sayfasında sid eklerken bir uyarı yazısı aliyo ve o uyarıdan sonra sid ekleyemediğini söylüyor kendisinin ifadesine göre bolca rakamlı bir sayı gösteriliyo ve eger bu sayıdan büyükse lütfen form sayfamıza müracaat ediniz aksi takdirde sid ekleyemeyeceksiniz bunun nedeni ne olabilir ilgili arkadaşım yardımcı olursa bu sayfadan sevinirim takipte olacağım iyi çalışmalar dilerim
Şu anda rulette olan uyarı
" Sid Numaranız 1446916 daha yüksekse Rulette sid atabilmek için Foruma başvurun"
Eğer bulunduğunuz radyonun SID numarası yukarıdaki uyarıda bulunan numaradan büyük ise buraya yazın tanımlayalım numarayı, tanımladıktan sonra hiç bir sorun yaşanmaz.
o radyonun sid numarası 1415294 melye hanim yanlız bende o radyodayken sid atiyorum ama ben öyle bir sorun yaşamıyorum ama arkadaşım yaşiyo ne yapmamız gerekiyo teşekkürler alakanız için
SID numarası verdiğim numaradan küçük yani hiç bir sorun olmaz. Bence arkadaşınız yanlış bir sid numarası atıyor ya da pc sinden kaynaklı bir sorunda olabilir. çünkü rulette bu numara ile ilgili bir sorun yok.
konu anlaşılmıştır melye hanım çok teşekkür ediyorum efem ilgi ve alakanız için süpersiniz anında görüntü veriyorsunuz valla helal olsun size çok memnun oldum