Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
yorum için tsk ederim süslüü05 sağdaki çubuk chet ve ses çubuğu için ayrica çok dikkatlisinizyavuzhan, sade güzel bir çalisma olmuş,özellikle benim tarzımda kullanımı rahat göz yormayan hoş çalişma emeğine yüreğine sağlık,
sadece,özür dileyerek sag kenardaki çubuğa anlam veremedim, çerçeve yapacaktinda vazmi geçtin ? bilemedim
paylaşımlarının devamını dilerim![]()
yorum için tsk ederim rengin önemi olmadığını sanıyorum zaten yayında ses ve chet çubukları onu kapatıyorSade ve kullanmışlı göz yormayan güzel bir tema..
Yan çubuk benimde dikkatimi çekti cevabını okuyunca keşke renk akımına uygun bir tercih ile göze batmayacak şekilde olsa imiş dedim..
Tercih tabiki temacıya ait dir..Bizimkisi uzaktan görüş sadece..
Yavuzhan ellerine sağlık,yine güzel bir emek sunmuşsun.paylaşamına çok tşk ediyorum..
rengin önemi olmadığını sanıyorum zaten yayında ses ve chet çubukları onu kapatıyor