Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Süslüü05 >>Kırmızı index<<ilk Deneme<<<
süslüü05 belirtilen dosyaları ekledi:
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
http://hayalimmsinfm.blogspot.com.tr/
Eline sağlık, daha güzel indexler yapman dileğiyle
http://merhametfm.blogspot.com/
İyi kalpli olmak, mükemmel olmaktan daha önemlidir.
Gerçekten ilk denemeye göre çok güzel olmuş, ellerinize sağlık
Devamını bekliyorum
Evet Devami çok güzel Gelcek inaniyorum..Emeğine sağlık paylaşim için çok teşekkürler Canim
güzel yorumların için saol EFE, beni ilk cesaretlendirenlerden birisi sensin, adım attımsa sayenizde ben size çok tşk ediyorum
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
Tşkler hasan bey saolun inşallah hayırlısı olsun
Çok tşk ediyorum Gönül hanım, değerli yorumlarınız için
Evet Devami çok güzel Gelcek inaniyorum..Emeğine sağlık paylaşim için çok teşekkürler Canim
Çok tşk ediyorum Ruzii, kodlamalarda büyük emeğin var yardımların için saol
.
SÜSLÜ TEBRİK EDERİM EL EMEĞİNE NURUNA SAĞLIK PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
ellerine saglık süslü,sanırım ilk denemen olmasına ragmen barasırlı bir tema,güzel paylasım icin tsk.ederim.
Ben İnsani,İnsanligi Bilenlerden Ögrendim.
süslüm ilk index bu ise diğerlerini gözümde canlandıramıyorum cnm tbrler
Cevap: .
SÜSLÜ TEBRİK EDERİM EL EMEĞİNE NURUNA SAĞLIK PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Tsk ederim Yavuz, saol
ellerine saglık süslü,sanırım ilk denemen olmasına ragmen barasırlı bir tema,güzel paylasım icin tsk.ederim.
çok tsk ederim kerimcan değerli yorumun için saol
süslüm ilk index bu ise diğerlerini gözümde canlandıramıyorum cnm tbrler
indeks konusunda sizler gibi deneyim sahibi arkadaşlardan böyle güzel yormlar almak cesaretlendiriyor beni, saol meltemm güzel yoruma çok tsk ediyorummm
Sedef ilk denemeye göre süper olmuş emegine saglık
Hayat kısa Kalp kırmaya Degmez
Elinize emeğinize sağlık...
http://gonul-limanim.blogspot.com.tr/
Sedef ilk denemeye göre süper olmuş emegine saglık
Saol harbim, tsk ederimmm beğenmene sevindim yorum yazan eline sağlık
Tşk ederim külkedisi saolun
ilk deneme yazmasaydiniz belli bile olmazdi ilk oldugu
güzel ve basarili bir calisma... tskler & tbrkler