TAMER KARDEŞİM YORUM YAPMIYORUM AMA TEMALRINI İZLİYORUM HER GEÇEN GÜN DAHADA BİŞEYLER KOYUYOSUN EMEGİNE SAGLIK YANLIZ GÖRDÜĞÜM BİR İKİ EKSİĞİNDEN BAHSEDECEM BU TABİKİ SENİN YARARINA GENELDE HEP TEŞEKKÜR EDİLİR FAZLA ELEŞTRİLMEZ TEMALAR AMA SEN BENİM DEVAMLI SAYFALARIMA MİSAFİR OLDUGUN İÇİN BULARI SANA AKTARMAK İSTEDİM ŞİMDİ BU TEMANDA BANA GÖRE NELER DÜZELMESİ LAZIM...
1- RESİMLERİ TEMZİLERKEN YANİ PNG LERE BİRAZ DAHA TİTİZLİK GÖSTERMELİSİN DİKKAT EDERSEN RESİM ETRAFINDA KESİM HATALARI VAR YANİ ARKA FON KIRINTILARI KALMIŞ DOLAYISIYLA RESMİN ARKA FON İÇİNDE KAYNAŞMASI KUSURLU GÖRÜNÜYO
2- RESİMLERİN ORJİNAL BOYUTLARINI TEMA İÇİNDE KÜÇÜLTÜRKEN MUTLAKA BU İŞLEMDE ( SHİFT ) TUŞUNA BASILI TUTARAK ORJİNAL EBADI BOZMADAN BÜYÜLT KÜÇÜLT BU HATANI BİRKAÇ TEMANDADA GÖRDÜM..
BUNLARA BİRAZ DAHA ÖZEN GÖSTERİRSEN HERŞEYİN ÇOK DAHA ŞIK GÖRÜNECEĞİNİ KENDİNDE TANIK OLACAKSIN İYİ ÇALIŞMALAR DİLİYORUM KOLAY GELSİN
öncelikle yorumun elestirin için teşekkürler hazarbey bunları sizden duymak benim ilk bas kendime dönüp hatalarımı kontrol etmeye yol acacak çünkü örnek aldığım temacıların en basında geliyorsunuz hepsi birbirinden harıka temalar insallah bende ilerde sizin gibi temalar yaparım
1 pngleri ben kendim yapıyom hazarbey bazı pngleri keserken haliyle zor oluyor arada kaçıyor bundan sonrakilere dikkat ederim genede
2-bu ikinci maddeyi pek anlamadım
tekrardan teşekkürler hazarbey yorumun beğenin ve eleştirin için