890
Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
flatcast fcp tema::..gül kurusu..::süslüü05
iyi yayinlar
süslüü05 belirtilen dosyaları ekledi:
gül kurusu.fcp
(594 Byte - 214 defa indirildi - en son: 25.01.2026, 10:06)
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
SEDEF EMEGİNEE SAGLIK SADE HOS CALİS YAPMİSİN PAYLASİM İCİN TSK EDERİM EMEGİNE SAGLIK
http://sonaskimmfm.tr.gg// ( NE EKERSEN ONU BİÇERSİN )
Sedef...Emegine saglık sade kullanıslı bir calısma olmus.Güzel paylasım icin tsk.ler..
emegine saglık süslü,paylasım icin tsk.ederim.
Ben İnsani,İnsanligi Bilenlerden Ögrendim.
Çakır, ATA, Kerim Can tşk ediyorum güzel yorumlarınız için saolun
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
sade ve şık
Süslü eline yüreğine sağlık,sadeliğin güzelliği var temanda ,güzel emeğe çok tşk ler..
Emeklerine sağlık Süslü gayet kullanışlı bir çalışma olmuş...
EDEP OLMADIKCA ASALETiN FAYDASI OLMAZ!!!...
Zenobia ve Antepli tsk ediyorum değerli yorumlarınız için elleriniz dert görmesin saolun
Emeğinize sağlık güzel çalışma teşekkürler
Eline emegine saglık_Guzel calısma olmus
_
Paylasım ıcın tesekkurler
Tşkler güzel yorumlarınız için MELTEML ve Güney K varolun
.
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM EMEĞİNİZE SAĞLIK
TÜRK DALGIÇ, tsk ederim yorumun için saol
Emegine yüregine Saglik Paylasim icin Tskler
Tşk ederim Bytutsak yorumunuz için saolun
Ellerine , emeklerine sağlık SÜSLÜ hoş ve kullanışlı çalışma olmuş güzel emek ve güzel paylaşım için teşekkürler ...
Şeytanla Her Savaşa Korkusuzca VARIM ...
İnsan Şeytanlaşırsa ...
İşte...! Ondan KORKARIM ...
Saol ece güzel yorum yazan ellerine sağlık tsk ederim