)) GALİBA YAZ GELİYO BİR DONDURMA ISMARLASAM BARIŞIRMI ACABA
EVET TABİKİ ŞAKAYLA KARIŞIK SİTEM EDİYORUM SUÇ U LİSAN EDİYORSAM AFFOLA VE ŞİMDİ GELELİM SİZİN FİKİRLERİNİZE BANA GÖRE YAPTIĞIM ÇALIŞMALARIN SONUÇALRINA GÖRE KONUŞUYORUM SİYAH FONDA EN GÜZEL DURAN RENK KIRMIZI ALTIN SARISI SAFRAN VEDE FÜME RENKLERİDİR KENDİM AYNI ZAMANDA REAL DEDE RESSAMIM YILLARCA RENKLERLE BOĞUŞTUM TABİKİ BU BENİM DÜŞÜNCEM RENKLERLE ZEVKLER TARTIŞILMAZ DENİR YA SİZİN BAHSETTİĞİNİZ YEŞİL VE KIRMIZI SANIRIM ORDAKİ LALENİN RENKLERİNDEN ESİNLENEREK DÜŞÜNDÜNÜZ BENCE ÖYLE OLSAYDI BİRAZ ALAYLI GALAYLI OLURDU YANİ RENKLERİN ASALETİ SARSILIRDI GRİ RENGE GELİNCE DÜŞÜNÜLEBİLİR AMA SİYAH FONDA BİRAZ KABA DEYİMLE CIRTLAK DÜŞÜYO BEN ÇOK GEREKMEDİKÇE KULLANMAM AMA YİNEDE ACABA DEMEDİM DEĞİL DENEYİP GÖRÜLEBİLİR AMA BU STANDARDI YAKALAYACAĞIMDAN EMİN DEĞİLİM DÜŞÜNCE VE GÖRÜŞLRİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM SAYIN TÜRK ECE DEVAMINI BEKLİYORUM SAYGILARIMLAA...
BANA GÖRE YAPTIĞIM ÇALIŞMALARIN SONUÇALRINA GÖRE KONUŞUYORUM SİYAH FONDA EN GÜZEL DURAN RENK KIRMIZI ALTIN SARISI SAFRAN VEDE FÜME RENKLERİDİR ..............................................
SİZİN BAHSETTİĞİNİZ YEŞİL VE KIRMIZI SANIRIM ORDAKİ LALENİN RENKLERİNDEN ESİNLENEREK DÜŞÜNDÜNÜZ BENCE ÖYLE OLSAYDI BİRAZ ALAYLI GALAYLI OLURDU YANİ RENKLERİN ASALETİ SARSILIRDI GRİ RENGE GELİNCE DÜŞÜNÜLEBİLİR AMA SİYAH FONDA BİRAZ KABA DEYİMLE CIRTLAK DÜŞÜYO BEN ÇOK GEREKMEDİKÇE KULLANMAM

BUNU BİRDE ZENOBİA HNIM YAPARDI AMA O ARTIK SAYFAMA UZAK ÇOK NADİR GELİYO SORDUM KENDİSİNE BEN ARTIK YORUM YAPMIYORUM DEDİ BANA KÜSMÜŞ )) GALİBA YAZ GELİYO BİR DONDURMA ISMARLASAM BARIŞIRMI ACABA
,ALLAH eksiltmesin aksine çoğaltsın beğenenleri..
anlamışsınız zatende küsme olayını şaka olarak yazdım tabiki gelelim tema konusundaki düşüncelerine evet süslü olmadı fazla nedenide bazen sade temalarra yapılan olumlu yanıtlar etkiledi sanırım sade olsun kullanışlı olsun diye düşündüm ayrıca ne kadar fanatiğim olduğunu nerden öğreniyorsunuz ya site istatistiğindenmi bakıyosunuzu ben hiç takip edemiyom o konuları sadece indirme ve tıklanma sayısına dikkat ederim gif animasyon çalışmalarını yayaınladığım site adminleride paylaşımlarımın dünaynın bazı ülkelerine kadar ulaştığını ifade ederler ama valla ben fazla dolaşmadığım için bilmiyorum onlar ifade eder öyle öğrenirim hatta ünlü diza nın bile sitesinde bir gif animasyon paylaşımımn bir rus grafikçi tarafından kopayalanıp adım silinerek biraz rotasyonla kendi imzasıyla yayaınlandığı söylendi takip ettim evet doğruymuş kopyası elimde teşekkür ederim güzel görüşleriniz ve yorumunuz için bana yorum yapmaktan çekinmeyin herzaman söylüyorum eleştriye açığım ama yaılan eleştriye görede neden o tarzda çalıştığımı izah ederim bu eleştriyi kabul görmeme gibi algılanmasın düşüncemi aktarırım yani iyi çalışmalar dilerim saygılarr...