Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

ZENoBIA

Bilge

• "ZENoBIA" bir kadın
  • Konuyu başlatan "ZENoBIA"

• Özel mesaj gönder

1

Sunday, 1.12.2013, 22:27

‘Hızlı ve Öfkeli’nin yıldızı Paul Walker hayatını kaybetti

Beyazperdenin başarılı yapımlarından Hızlı ve Öfkeli (The Fast and the Furious) filminin oyuncusu ABD'li aktör Paul Walker (40), Los Angeles’ta meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Bir arkadaşıyla bağış gecesine katılmak üzere yola çıkan Paul Walker, arkadaşının kullandığı aracın kaza yapması sonucu öldü. Kazada ünlü oyuncunun henüz ismi açıklanmayan arkadaşı da hayatını kaybetti.

15 yaşında bir kızı olan yıldız oyuncunun, son olarak 6'ncısı çekilen Hızlı ve Öfkeli filminin 7'ncisi için yapımcı firma ile çalışmakta olduğu bildirildi.

2

Monday, 2.12.2013, 00:26

Cok aci bir olum olmus.. Cok uzuldum

Rabbim olumunde hayirlisini versin cumlemize.

3

Tuesday, 3.12.2013, 17:26

Amerikalı bir vatandaş, Paul Walker'ı Los Angeles'ta bugün gördüğünü iddia etti ve bazı büyük haber kanallarının Paul Walker'ın ölümüne inanmaması, cesedinin ortada olmaması dile getirildi ve her şeyin bir kurmaca olduğu iddia edildi.

İddiaya göre Temmuz ayında vizyona girecek olan Fast & Furious 7 filmi için böyle bir oyun oynandı. Filme, "Biz hızlıyız diye herkesin hızlı olması gerekmiyor. Ben ölmedim her şey size ders vermek içindi" adlı sahneyle başlanılacak ve Paul "Six Days" adlı şarkıyla ortaya çıkacak.

ZENoBIA

Bilge

• "ZENoBIA" bir kadın
  • Konuyu başlatan "ZENoBIA"

• Özel mesaj gönder

4

Tuesday, 3.12.2013, 23:21

Bekleyip görelim.
Bir reklam içinde insanların duyguları ile oynanmaz sanırım..

5

Friday, 6.12.2013, 00:42

Boyle birsey olursa sevinirim tabi film adina:) Guzel reklam olur sayet varsa boyle birsey..
Tabi tepkileride dusunmeden edemiyorum