Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
RADYO INDEX ISTEK
SELAM USTALAR SIZDEN INDEX ISTEYEBILIRMIYIM SIZE JPG RESIM OLARAK YOLLASAM ONUN AYNISINI INDEX YAPABILIRMISINIZ TSKLER USTALAR VE BASARILAR DILERIM
konuyu açarsan seviirm kardeşim
yolla kardeşim fotoyu yapalım
merhablar sizlerle tanışmam kısa zaman önce odu.Sizin sayenizde radyomuda kurdum uzun uğraşlardan sonra .......bu sıkıntıları sizi sayenizde atlattım.şimdiben radyomun ismine yakışır web sayfası için sizlerden hazır index isteyecektim.....yardım olursanız sevinirim......kolay gelsin :hiding:
slm arkadaslar ben black silver logosuna radyo tokatin sesi olarak yapıp html kodunu bana verirseniz sevinirim lütfen rica ediyorum
merhaba ben blogum için siyah bir index istiyorum
sonerdere, Günaydın
İşine yararmi bilmem ama işte burada bir tane var
--->> http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=2108
burada da daha farkli indexler var belki begenirsin içlerinden bir tane
:burda:
http://www.allaturkaa.de/orion/viewforum.php?f=129
sonerdere, biraz urasinca indexi kendine göre düzenlersin
Zati admin arkadas nasıl yapilacaginida anlatmis Soru yerine oku bence
arkadasşım öraşıp öreneceksin hickimse anasının karnında örenmiyor kolay aslında biraz uras örenirsinde yeterki yetenekolsun
bu index ten bende var size zahmet olmazsa kırmızı renk orjinal bir index varsa gönderirmisiniz
sonerdere, önce siyah istedin simdide Kırmızı istiyorsun....
2.verdigim linkte tüm indexler var istersen bir göz gezdir...
Sanırım sende kararsizsin renklerde
bunların kodları yok bazılarının
sonerdere, nasıl yok

Sen adresi ver ben sana kodlari söylim ORadaki tüm paylasımlar kurallara uygundur Html Kodu + ön izleme olarak paylasıma sunuluyor
sus_kalbimxx02
Zannediyorum senin önce düzgün türkçe konuşmasını öğrenmen gerekecek. Senden yardım isteyen birine bu tarz cevap vermen yanlış. Saygılar.
Arkadaşlar bir istek indeex isteyebilirmyiim eğer yapmyaya calısırasanız sölüyorum kırmızı lı ve etrafında güler şiirler olabilire sevinirimi ben index yapma programını indiremedi daha doğrusu adbo.com dabaktım bulamadım yardımcı olursdanız sevniirim
ben güzel ask anlatan sade yanliz bi adami index yaparmisinz
yaparsaniz sevinirimm simdiden tsk yapsanizda yapmasanizda
jetfm canlı yayın banada bir radyo indexi yaparmısın cok lazımda lüften site bu edit buna göre
İstek index hazırlayan biri yok. Forumda bir çok index var onlara göz gezdirin eminim beğeniceğiniz bir index bulursunuz.
Başlık kilitlenmiştir.