Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
MELODİ değerli arkadaşım sayfalarimi ziyarete geliyorsun ve güzel sıcak mesajlarınıda aliyorum zaman zaman teşekkür ederim bende çalışmalrını görünce bir ziyaret edeyim dedim genelde pek yorum yapmam ama yaparsamda ne düşünüyosam onu yazarim bazen beni 9 köyden kovarlar ama ben herzaman gerçekten yanayım zaten bu yönümden dolyı tövbe etmiş gibiyim yorum yapmaya öncelikle senin burdaki ünvan moduna bakmiyorum sen orta düzeydesin bende öyle ama aslinda tema konusunda baya bir deneyim ve çlışmalrın olduğu paylaşımından belli resim programlarına ilgin fazla ve ayrıca çalışmalrın baya başarılı iyi yoldasın ve daha iyiye gideceğini sinyalini görüyorum burdan yanlız resme netlik canlılık vermek için ışık kontrasarıya oynadığın belli yanlız dikkate et bu ayarları yaparken biraz siyahi bir fon oluşmaya başlamış ve renkler de koyuluk kazanmış bu her resimde hoş görünmez renk ve ışık tonlarına biraz daha dikkat ederseniz iyi olur ayrıca resme sim uygulamalarınız başarılı onu güzel kulamışsın tebrik ederim iyi çalışmalar...
bana gelince evet renk tonları ile oynuyorum
ayrıca bu siteye ilk geldigimde karsılıksız yardım eden
tskler yeniden Ayrıca söylediginiz uyarıyı dikkate alacagım tşkler
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "mel0di" (5.11.2013, 12:02)