Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Mikrofon baglantim aniden gitti!
Selam Canlar.
Arkadaslar; radyoya fcp formatli sayfalari kaydederken aniden sayfa dondu ve acilmadi. Daha sonra yayinda microfonla konusamadim. PC den tarihi geriye almayi denedim onuda beceremedim maalesef "sifre felan istedi biraktim" Suan mikrofon olayi devre disi bende. PC de mikrofon ayarlarini nerden yapabilirim lütfen yardimci olun. Tesekkürler.
Not. Bu konuyla ilgili bir aciklama olup olmadigini aradim fakat bulamadim.
Saygi ve Sevgiler
Radyoda attıgın müzikler çalışıyorda sadece Mikrofondamı sorun var?
Mikrofon Ayarı:
Denetim Masası>>> Ses Efekti ve Ses Aygıtları>>> Ses>>> Ses Kaydederken>>> Ses Ayarları burdan kontrolünü yapabilirsin
Evet hocam sadece mikrofon olmuyor. Mesela önceleri Ashampoo dan fon müzigi esliginde siir mp3 yapabiliyordum simdi microfon olmuyor. Radyoda canli yayin yapamiyorum microfondan!.
Tesekkür ederim. Sagolun
@ Seyy@hc@n,
hazirladigin temada audio hatasi olabilir, flatcast orginal temalarinla bir dene...
eger sildiysen preset /restore de.. ile tekrar acabilirsin
@*-*Trinity*-*
@Aylion
Her ikinize de yardimlarinizdan dolayi cook tesekkür ederim. Iyi ki varsiniz yaa :up: :lol: Allah razi olsun sizden. Problemim halloldu...
Saygi ve Sevgiler