Olsun REYHAN ilk yorum sizden olsun güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.Beğenmenize sevindim yüreğinize sağlık Demekki ilk sınavı geçmişim darısı diğerlerine olsun inş ...
Şeytanla Her Savaşa Korkusuzca VARIM ...
İnsan Şeytanlaşırsa ...
İşte...! Ondan KORKARIM ...
eline saglik kiz esmer kizmi? güzel olmus ,reyhan kizmasin amma her ne kadar süslemelei az yap desede bence tema sade olcaksa ne manasi kaldi koy bir resimi arka plan diye yayin yap biraz süsleme olcak yoksa tema yapmanin ne manasi kaldi zaten radyolarda eskisi kadar cok chat yapilmiyor rastladigim kadariyla eskiden cok cetin chat yapiliyordu.ha burdan kimseyi kizdirmaya falan niyetim yok sadece bize ait bir fikir katilip katilmamak sizlere kalmis.
Ece son yorum benim olmaz ama,bugün daha iyiyim.tek elle yorum yazmak eziyetti .kusura bakma geç yorum yazabildim.
Yine mükemmel bir tema benim için,herşeyi ile çok güzel olmuş,çok beğendim ellerine sağlık ECE,
güzel emeklerine sonsuz tşk ler ediyorum..
Çok geçmiş olsun ZENO abla.Olsun ilk veya son farketmez düşünmen bile yeter ben biliyorum sen yazmadan geçmezsin güzel yorum ve beğeni için çok teşekkür ederim Beğenmene sevindim yüreğine sağlık...Allah iyilik versin inş .
Şeytanla Her Savaşa Korkusuzca VARIM ...
İnsan Şeytanlaşırsa ...
İşte...! Ondan KORKARIM ...