Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Hazar Bey. Kullanıslı bir çalışma olmus kutlarım. Gönül hanıma katılmakla beraber Fontlarda biraz daha vurgu istermis. Ayrıca hareketsiz çalışmalarınızın daha başarılı olacağı kanaatindeyim![]()
diyorum.Bence hareketli temaları çok güzel,canlı tablo gibi

Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Hazar Bey. Kullanıslı bir çalışma olmus kutlarım. Gönül hanıma katılmakla beraber Fontlarda biraz daha vurgu istermis. Ayrıca hareketsiz çalışmalarınızın daha başarılı olacağı kanaatindeyim![]()
Atilla bey burda bir noktada ayrıldık.Ben Hazar beyin hareketli temalarını çok beğeniyorum ve çok tercih edileceğini görüşündeyim.
Tezimdede haklıyım buyrun kanıtı ;
Hazarbey Temalari-Okyanusta Gitar Calan Adam
Bu temanın indirlme sayısına bir bakın 42 ve ben 42 kere maşallahdiyorum.Bence hareketli temaları çok güzel,canlı tablo gibi
![]()
sadece gördügüm husus hareketsiz calısmalarından daha cok başarı elde edecegi kanatindeyim. Verdiginiz örnek cok hos ama iki örnekte ben vereyim Hazar bet altın temave Hazar Bey Ana tema bu örneklerde tablo gibi cok hos ustecelik gold renk zor hep şaşar beşer
ve ne kadar az hareket o kadar iyi neticeye gittiğini fark ettim.

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "atilla_ky" (17.05.2013, 03:23)