Giriş yapmadınız.

!_KaaN

Stajyer

• "!_KaaN" bir erkek
  • Konuyu başlatan "!_KaaN"

• Özel mesaj gönder

1

Sunday, 21.04.2013, 15:27

Flatcast Arkaplan 8 Farlı Tema By KaaN

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Meliscanan" (21.04.2013, 16:08) düzenleme sebepleri: 2. ve 6. Resim uygun görünmediginden dolayi kaldirldi,baska resim ile tekrar ekliyebilirsiniz.

starlord_nl

Orta Düzey

• "starlord_nl" bir erkek

• Özel mesaj gönder

2

Sunday, 21.04.2013, 16:13

Güzel paylaşımınız için teşekkürler. Emeğinize sağlık

:1alkis:

qupido

Jüri

• "qupido" bir kadın

• Özel mesaj gönder

3

Sunday, 21.04.2013, 16:32

Emek ve paylaşım için teşekkürler..

!_KaaN

Stajyer

• "!_KaaN" bir erkek

• Özel mesaj gönder

4

Sunday, 21.04.2013, 16:52

Resimleri Uygun Görülmediginden Dolayimi Tema Kaldiriliyo Uygun Resimden Kastiniz Nedir Çok Merak Ediyorum Bence Düzenlemeleri Baska Kisilere Birakin Daha Mantikli Gönderdigim Temalari Sunun Bence Sizden Farkli Düsünceleri Oanlari Görelim Bende Modluk Yaptim insanin içi Temiz Olmasi Lazim Dücünceleri ile Birlikte Tskler. Yazdıgım Yazıyıda Yayinlayacagınızdan Süphem Var .

ZENoBIA

Bilge

• "ZENoBIA" bir kadın

• Özel mesaj gönder

5

Sunday, 21.04.2013, 18:18

emeğinize sağlık ,hepsi birbirinden şık olmuş,güzel emek için çok tşk ler ediyorum.. :thumbup:

Melye

Yönetici

• "Melye" bir kadın

• Özel mesaj gönder

6

Sunday, 21.04.2013, 19:58

!_KaaN,

Temalara kullandığınız resimler biraz fazla müstehcen olduğu için kaldırılmıştır...kaldırılma sebebi altta verdiğim alıntıda adminimizin mesajında yazıyor...umarım yeterli olur bu bilgi sizin için ve tekrardan aynı temaları ekleyip konuyu uzatmamış olursunuz ;)

forumu biraz gezerseniz uygulamanın kişilere yada kişisel sebeplere bağlı olmadığını ve forum için olması gerektiğini görmüş olursunuz...sizin modluk yapmış olmanız heryerin aynı kuralı olacağı anlamınada gelmez...

Keyifli forumlar/Kolay Gelsin...

Erotik ve benzeri materyal

Şimdiye kadar bu konuda bir sorunumuz olmadığı gibi çok töleranslı davrandığımızı ve biraz daha bakış açımızın serbest olduğunu düşünüyorum. Geçtiğimiz haftalarda sitemizin tek sponsoru Google'dan bize kuralların değiştiğine dair bilgi geldi. Özellikle bizi ilgilendiren konuları aşağıdaki resimde işaretledik. Bu yüzden uygun bulmadığımız paylaşımları kaldırdık ve bundan sonra bu tip resimlere izin vermeyeceğiz.

Sitemizin büyüklüğü nedeniyle basit bir Webspace paketinde değilde, 24 saat bakımı olan kendimize ait bir server de barınmaktayız. Haliyle buda ayda 250 -300 Euro tutarında masraf demektir. Bu masraf tamamen Google AdSense tarafından karşılanıyor.

Açık ve net bir şekilde söyleyeceğim:
Konuya karşı çıkan ve anlamak istemeyenler: Eğer bu masrafları siz karşılayacaksanız buyrun paylaşımlar sizin istediğiniz şekilde uygulansın!
Böyle bir şeyin olacağına maalesef inanmadığımdan kural söz hakkını Google AdSense bırakıyorum !

Anlayacağınız bırakın neyin uygun olup olmadığını Allaturkaa adına benim gözetimim altındaki yetkililerimiz karar versin !

Google AdSense Kuralları

!_KaaN

Stajyer

• "!_KaaN" bir erkek

• Özel mesaj gönder

7

Sunday, 21.04.2013, 20:54

Teşekürler Arkadaslar... Artı Açıklamalar içinde Tesekur Ederim isteyince Cevap Verilebiliyor Ve Bilgilendirebiliyor insanlar ...

• "€fsunn" bir kadın

• Özel mesaj gönder

8

Monday, 22.04.2013, 13:22

kimsenin ici öyle degil bu 1 SİZİN İCİNİZ ÖYLEYSE BİSEY DİYEMEM TABİ
benimde kac temam silindi uygun görülmedi yani burda tarf yok.. Allaturkaa kuralari var bilginize
yani siz burda temasi silinen tek kisi degilsiniz rahat olun :D

9

Monday, 22.04.2013, 13:35

Bence Düzenlemeleri Baska Kisilere Birakin Daha Mantikli Gönderdigim Temalari Sunun Bence Sizden Farkli Düsünceleri Oanlari Görelim Bende Modluk Yaptim insanin içi Temiz Olmasi Lazim Dücünceleri ile Birlikte Tskler. Yazdıgım Yazıyıda Yayinlayacagınızdan Süphem Var .

Sizden komut alicak degilim, siz kurallarimiza uygun temalarinizi paylasin bende isimi yapayim olurmu.
Burda Modlarimizin dahi (ben dahil ) bazi TEmalari Resim uygunsuzdur diye silinmistir.
Burda hic kismenin bir ayricaligi yoktur.

Icimiz Temizdir Sitemizide Temiz tutariz hic süpheniz olmasin ^^

Güzel paylasimlar dilerim.

!_KaaN

Stajyer

• "!_KaaN" bir erkek

• Özel mesaj gönder

10

Monday, 6.05.2013, 22:11

Ben Mantikli Cevabimi Aldim Ve Sürdürmedim Ama İllaki Sürdükmek istrerseniz Siz Bilirsiniz Ben Yinede Diyorum ister Hareket Edin ister Etmeyin Düsünce Özgürlügünü Kullandim Ve Görüslerimi Sürdüm Öne Bu 1 içiniz Temizmidir Degilmidir Bunu Bilemem Ben Herseyi Bilen Allahtir ...

• "€fsunn" bir kadın

• Özel mesaj gönder

11

Monday, 6.05.2013, 23:23

:D BENDE İFADE OZGÜRLÜGÜMÜ KULANDIM :D

!_KaaN

Stajyer

• "!_KaaN" bir erkek

• Özel mesaj gönder

12

Tuesday, 7.05.2013, 19:01

BEN SİZE DEMEDİM ZATEN ORDAKİ YAZAN ARKADASA DEDİM TABİKİ HERKEZİN HAKKİDİR İFADE ÖZGÜRLÜGÜ BUNU KİMSE KİSİTLAYAMAZ DOGRU SÖZLER KULLANILSDIGI SÜRECE ... MODERATÖRE CEVAP VERMİŞTİM .. Ha Bu Arada Sitemizi Temiz Tutariz Derken Neyi ifade Eder Veya Neyi Düsünrsünüz Bilmem Ama Sadece Fikrimi Söyleyeyim Ben isterseniz Silin Atın Benim için Hiç Bisey ifade Etmez Ben Sizin Hatrınız için Tema Yapmıyorum Saygılar ...