Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
İşte sahte peynir ve bal satan firmalar
Tarım Bakanlığı, vatandaşın sağlığı ile oynayan, sahte peynir ve bal satan firmaları teşhir etti.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın taklit ve sahte ürünlerle mücadelesi hız kesmeden devam ediyor.
Artık bu anlamda kusurlu üretim yaparak halkın sağlığını ciddi biçimde tehlikeye atan firmaları teşhir eden Bakanlık, bir liste daha yayınladı.
Firmaları ve ürünlerini markasıyla birlikte teşhir eden Bakanlık, bu şekilde taklit ve sahte ürünlerin önünü kesmeyi hedefliyor.
Bakanlığın bu seferki listesinde taklit ve tağsiş yaptığı kesinleşen 25 süt ve süt ürünü işletmesi ile bunların ürettiği 41 ürünü, 17 gıda işletmesinde 34 bal ürününü bulunuyor.
sahte süt ürünleri üreten firmaları görmek için:
Tıklayın
Üzücü ama yararlı haber.Tek tek firma isimlerine baktım.Neyseki hiç denk gelmemişim.Zaten gıda ürünlerinde belirli isimlerdir kullandığım.Malum gıdadır bu.Bir ürün ucuzsa korkarım.Tanıtım için olabilir yada sahtedir.İkinci riski göze alamam.Malum herşeyden önce sağlık.Bir zamanlar Uğur Dündar program yapardı gün yüzüne çıkardı herşey.Keşke yine yapsada ortama yine bir çeki düzen verilse bizde bilgilensek.Malum Uğur Dündar'ın o programında çok ünlü tercih edilen firmalarda yer alırdı.Ellerinize sağlık,bilgilendirme için teşekkürler
Bal Dünyasını Görünce Çok Şaşırdım.
Utanmazlar Yarım Saat Reklam Veriyorlar Birde
Paylasim için tskkr ederim tek tek firma isimlerini okudum bende bu firmalardan kullanmiyorum bilgilendirdiğiniz için tskkr ederim saolun
tşkler