Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
çokk teşekkürler arkadaşlarr güzel yorumlarınız ve yüreğiniz için...by rmx bu adobe photoshop cs5 programının orjinali var elimde ama bi türlü kurmayı beceremiyorum.. benmi beceriksizim .. bilemedim bu sorunu bi aşabilrsemm butonlu tema yapma denemelerine bende başlamayı düşünüyorum
by rmx bu adobe photoshop cs5 programının orjinali var elimde ama bi türlü kurmayı beceremiyorum.. benmi beceriksizim .. bilemedim bu sorunu bi aşabilrsemm butonlu tema yapma denemelerine bende başlamayı düşünüyorum
Forumda aramayi kullanirsan yada .
Flatcast Sorunlari ve cozumleri basligi altinda yardim talep edersen eminim .. yardimci olunucaktir..
Ayşem sanırım bu başlık altına Photoshop ile ilgili sorununu paylaşırsan,forumda sana yardımcı olabilecek arkadaşlar olur.
Butonlu temalarını görmeyi çok isterim,çünki çok hoş temaların ve devamınıda görmeyi çok arzu ederim.Başarılar diliyorum..