Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

Melye

Moderatör

• "Melye" bir kadın
  • Konuyu başlatan "Melye"

• 990289
  • Özel mesaj gönder

1

Saturday, 17.11.2012, 14:10

Apple'dan Samsung'a Öldürücü Darbe...

Apple, Samsung'a karşı ABD'de kazandığı patent davasının ardından beklenen hamleyi yaptı.

Hafta içinde Samsung'un sekiz ürürüne satış yasağı getirmek için mahkemeye başvuracağı iddia edilen Apple, dün resmi başvuruda bulunarak Galaxy S III de dahil birçok ürünün ABD'de yasaklanmasını istedi.

KAVGA HIZ KESMİYOR

Apple, Samsung'la olan kavgasına ara vermeden devam ediyor. ABD'li elektronik devine karşı bir milyar dolar tazminat ödemeye mahkum edilen Samsung, şimdi de amiral gemisi Galaxy S III dahil birçok ürünün ABD'de yasaklanma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

APPLE PATENT MÜCADELESİNİ GELİŞTİRİYOR

Ars Technica sitesinin verdiği bilgiye göre, Apple, dün Samsung aleyhine başlattığı patent ihlali mücadelesini genişleterek, Galaxy S III, Galaxy Note 10.1 ve diğer mobil cihazların içinde bulunduğu bir listeyle mahkemeye başvurdu. Bu ürünlerin, Pazartesi gününden itibaren ABD'de satış yasağıyla karşılaşabileceği ifade edildi.

SAMSUNG GARD ALACAK

Patent davasının ardından Güney Koreli rakibine karşı büyük bir koz elde eden Apple, Samsung'un 28 mobil cihazına birden satış yasağı getirme hakkı olduğunu öne sürmüştü. Bu açıklamanın ardından, Apple'ın sekiz Samsung ürününü içeren bir liste hazırladığı ve mahkemeye gideceği haberleri yayıldı.

Samsung, patent davasının ardından bir milyar dolarlık cezayı ödemek zorunda. Güney Koreli elektronik üreticisi, cezaya itiraz etmezken, mahkemeden çıkan kararın, "mobil cihaz piyasası ve tüketicileri etkileyeceğini" belirtmiş ve Apple'a karşı her türlü yasal önlemi alacaklarını ifade etmişti.

2

Saturday, 17.11.2012, 15:40

Apple halt etmis:D Samsungu cekemiyor kanimca telefonlari daha cuzel:P
"Aci nereye" dokunduysa, "Dua oraya" olsun ..

Ha®uN

Profesyonel

• "Ha®uN" bir erkek

• Özel mesaj gönder

3

Sunday, 18.11.2012, 11:48

Appel ile Samsung arasindaki savas kullanicilarada yansidi artik :) ben iphone 4 da kullandim sonra kaybetmemden dolayi birde galaxyi deneyim dedim, önce galaxy s2 ve simdi s3 kullaniyorum, arkadaslarim arasinda tek kullananim digerleri hep iphone kullaniyor, ikisinide kullanmis biri olarak iphonun kalite ve menü acisindan iyi oldugu fakat galaxyninde altta kalmadigi ve hatta s3 ün iphonedan da daha iyi daha hizli ve daha kaliteli oldugunu düsünüyorum. Iphone 5 kullanmadim o nasil bilemem ama pek bir degisiklik olmadigi sadece görünüm acisindan degisiklik oldugunu okumustum...

Ben galaxyciyim :D

Iphone :thumbdown: --------------------------- Galaxy :thumbup:

• "Yavuz ERBiL" bir erkek

• Özel mesaj gönder

4

Sunday, 18.11.2012, 18:22

applenin yaninda samsung halet yemis :D
galaxy s3 hep takiliyor hemen sattim iphone aldim
Remix Engineers : http://remix.land

Ha®uN

Profesyonel

• "Ha®uN" bir erkek

• Özel mesaj gönder

5

Sunday, 18.11.2012, 19:03

Valla yavuzcum ayni fikirde degilim ben :D Iphone bencil olmaya devam etsin ben kullaniyorum galaxy s3 gayette memnunum iphone nin tek sahip oldugu sey ismi benim fikrim, bu konuda tartismayalim bak seninle :P
Alpiyle tartisiyoz yeterince zaten :D

• "Yavuz ERBiL" bir erkek

• Özel mesaj gönder

6

Sunday, 18.11.2012, 20:52

helal olsun alpi abi sana :D
iphoneden baska tanimam :D
iphonedeki kaliteyi galaxy de alamazsin bu kesin :P
neymis oyle o kocaman tek ellede kullanilmio :P
Remix Engineers : http://remix.land

Ha®uN

Profesyonel

• "Ha®uN" bir erkek

• Özel mesaj gönder

7

Sunday, 18.11.2012, 21:37

kalite derken görünüm acisindan evet bencilligine ne dersin peki? Yok itunes yok bellek olarak tanimaz yok ne bilim müzik atamazsin direk felan filan, yavuz bende kullandim kullanmadim degil acikcasi sevmiyorda degilim ama ben s3 ten daha cok memnunum ;)

Hem zaten zewk meselesi :)

MeRaL

Jüri

• "MeRaL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

8

Monday, 19.11.2012, 01:12

Apple Samsung'tan daha iyi olmadığını açtığı davalarda çok belli etti sanki ;-)
Ben genede emektar tuşlu telefonumdan vazgeçmem,şarj etmeden en az 1 hafta gidiyor :iyi:
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim :kkahkaha:

Ha®uN

Profesyonel

• "Ha®uN" bir erkek

• Özel mesaj gönder

9

Monday, 19.11.2012, 02:56

Apple Samsung'tan daha iyi olmadığını açtığı davalarda çok belli etti sanki ;-)
Ben genede emektar tuşlu telefonumdan vazgeçmem,şarj etmeden en az 1 hafta gidiyor :iyi:

Yani madem okadar iyi niye dava aciyo dimi ? :D Ne derseniz deyin Apple bencil kendini düsünüyor :)