Öncelikle hoşgeldin sefalar getirdin Bidenem abla.Temalarınıda senide şahsım adına çok aradım.Geri dönüş yapmana çok mutlu oldum.
Temana söylencek söz fazla bırakmamışsın abla,harika bir tema ile gelmişsin,çokk çokk beğendim,güzel emeğine çok tşk ederim.
umarım artık güzel temalarını her daim paylaşırsın.sevgilerimle.
Merhaba ablacım öncelikle tekrardan sizi ve güzel çalışmalarınızı görmek ne güzel hoşgeldiniz...Ablacım harika bi tasarıma imza atmışsınız elleriniz dert görmesin emeklerinize sonsuz teşekkürler...Ablacım çalışmanızda çok küçük bi hata gözüküyo Radyomuza Hoşgeldiniz yazı fontunuz sanırım temadaki bayan resmini atınca altta kalmış...Umarım tekrardan düzenle yapıp doğrultma şansınız vardır...Yoksada nazar boncuğu olarak kabul edelim tekrardan verdiğiniz tüm emeklere sonsuz teşekkür ederim...Saygılarımla...
EDEP OLMADIKCA ASALETiN FAYDASI OLMAZ!!!...
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "01antepli27" (11.11.2012, 14:38)
Çalışmalarını beğenerek izlediğim kişilerdensiniz .. tekrar gelmenize cok sevindim cok güzel bir paylaşımla gelmişsiniz ellerinize emeklerinize sağlık tşkrler..
Öncelikle hos geldiniz melek hanım sizi tekrar burada görmek gercekten cok guzel. Emeğinize sağlık, paylaşımınız için tesekkür ederim. Gercekten hos gözüküyor calısmanız kutlarım