Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ya birde yamuk yılık bişey yapta içimde bari kalmasın reyhan şurasıda olmamıs diyeyim sana
HEP MI GÜZEL VE GÖZALICI OLUR TEMALAR
aaaaaaahh aaaaaahhh ne bitecek bu fırıncılardan yedigim ekmeklerde bende böyle senin gibi ustaların yaptıgı temalar gibi tema yapacagım üüüf
içimden tema yapmak bile gelmiyor bu güzel temaları gördükçe kıskansammı acaba reyhanım senı
bi el verende yokki eksıklerımı düzelteyım
kiskanmak yok desem cok cektim bu konu da canim... benim icin örnek olanlari herkes derim bi kücük emege karsi tsk etmesini bilen kisiyim bilirsin beni hadi canim güzel yorumun icin allah razi olsun ellerine ve yüregine saglik sanada iyi bayramlar allah dualarini kabul etsin