Giriş yapmadınız.

MeKaNSıZ

Stajyer

• Konuyu başlatan "MeKaNSıZ"

• Özel mesaj gönder

1

Saturday, 15.12.2007, 02:34

BU HAFTANIN"ISIMSIZ"I

BU HAFTANINSEREFSIZI"ISIMSIZ" dostlarini çikarlari için satanlardan. çikarlari için vicdani rahatsiz bile olmadan kara çalanlardan. O sanal diye insanlarin duygulariyla oynayanlardan O kendini kurtarmak için dostunu satanlardan O dostlugun ne demek oldugunu bilmeyenlerden O arkadaslikta cinsiyet ayriminin olmadigini bilmeyenlerden. O bir erkekle kadinin illaki cinselligi paylasmaktan öte çok iyi bir dostlugu olabilecegini anlayamayanlardan. O ÜNiVERSITE BITIRMIS DIPLOMALI ESSEKLERDEN BIRI O bir ERKEK bayan,OLABiLiR adi Ayse, Fatma,ALi OSMAN HERNEYSE hersey olabilir ve bir çogumuz bu tür insanlarla karsilasmisizdir. Bu insanlar gerçek hayattaki bir çok eksikliklerini nette yalanlarla dolanlarla tatmin etmeye çalisip insanlarin duygulariyla oynamayi adet edinen kisilerdir. Bunu yapmakla sanal alemi hafife aldiklarini zanneden bu zavallilar kendilerini her yalandan sonra yeni yalanlarla savunmak için didinirken aslinda küçük dü?ürdüklerinin kendileri oldugunun farkina varamayacak kadar da aptaldirlar. Bu insanlar normal hayatta ya hiç çaba harcamadan bir yerlere gelmistir ya da, bir yerlere gelmenin onu diger insanlardan ve halktan üstün kilacagini düsünmüs bir "buldumcuk" örnegidirler. Bizler herseyden önce insan olmak düsüncesiyle ama insan gibi insan olmak düsüncesi ile insanlarin ne irk ne din ne mevki ne de maddi üstünlügünü kabul etmeyen insanlariz. Bizler için iki sinif vardir biri ezilen sinif yani halk digeri de ezen siniftir. Ve bu kendini bilmezin o islevini yitirmis beynine ögretmesi gereken bir sey var o da dostluk kavrami. Ve düsünme yetenegini kaybetmis beyninin bir kösesine kazimasi gereken bir sey daha var o da onun gibi nankörlerin elde edecegi tek bir sey vardir hayatta o da YALNIZLIK.... :cry:

melikenalan

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

2

Saturday, 15.12.2007, 10:11

ooooof seni çok kızdırmışlar. daha kötüsü maleef haklı olusun ve bu karekterlerinde cogunlukta olması paylaşımın icin tesekkürler.

i-rem

Profesyonel

• "i-rem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

3

Saturday, 15.12.2007, 10:30

insallah mesaj yerine ulasmistir ... :blink:

MeKaNSıZ

Stajyer

• Özel mesaj gönder

4

Sunday, 16.12.2007, 01:28

(((( melikenalan ))) Beni Kizdirmadilar yüregimi yaktilar YaksinLar Bakalim nereye Kadar YaKaCaklar işte Böyle Beni Deliler Geldimi Buraya Yaziyorum Biraz Kendime Geliyorum Kızam ne Olavak kızmasam Ne Olacak Yürek Bir Kere Yanmis Tşkler Cevap için

MeKaNSıZ

Stajyer

• Özel mesaj gönder

5

Sunday, 16.12.2007, 01:31

(( i-rem )) Valla İnsallaha ulasmistir ulasmasada Ne Diyelim Bu Sekil Yapan İnsanlara ulasir Sanirim Ulasmistirda

MeKaNSıZ

Stajyer

• Özel mesaj gönder

6

Sunday, 16.12.2007, 01:34

drivermaker2005 Ayıpsız Dostda Bulduk Ayıplı Dosta Genede Adam Gibi Adam Bulamadik Artik Sanirim Benim DostLugum İyi Degil O Yüzden Anna Dan Babadan KardesDen Yurdumdan uzagim yaa MeKaNSıZ oLDuk Ya :( tŞKLER Cevap İçin