Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

ZENoBIA

Bilge

• "ZENoBIA" bir kadın
  • Konuyu başlatan "ZENoBIA"

• Özel mesaj gönder

1

Thursday, 11.10.2012, 20:07

İzmir yaptı yine yapacağını

Sözkonusu Cumhuriyet ve Atatürk olunca bir başka olan İzmir, 10 Kasım için mükemmel bir çalışmaya imza attı.Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 74′üncü yıldönümünde, İzmir’de farklı bir etkinlikle anılacak. 2 bin 400 kişi bir araya gelerek Atatürk portresi oluşturacak.

Etkinlik Konak Belediyesi tarafından, 10 Kasım günü saat 12.00′de Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek. ;2 bin 400 kişinin bir araya gelmesi ile oluşturulacak portre, 200 metre yükseklikten fotoğraf makinesi ve video kameralarla görüntülenecek. Fotoğraf sanatçısı Cumhur Aygün, yaklaşık 1.5 yıldır, çekeceği bu tek kare fotoğrafı kurguladığını belirtirken, fotoğrafla ilgili onlarca simülasyon gerçekleştiğini söyledi. Üç fotoğraf sanatçısı, Cumhur Aygün’e bu karenin çekimi sırasında destek olacak. Ayrıca yaklaşık 20 kamera ile organizasyon kayıt altına alınarak, belgesel niteleğinde bir film hazırlanacak.

KENDİLERİNİ İZLEYEBİLECEKLER
GigaPan tekniğiyle yüzlerce yüksek çözünürlükteki fotoğraf birleştirilerek tek bir fotoğraf elde edilebiliyor. Bu teknoloji ile Türkiye’de ilk kez binlerce insanın yüksek çözünürlükteki fotoğrafı tek bir kare içerisinde yer almış olacak. Tekniğin uygulamasını canlı olarak organize edecek olan Euro/DMC şirketinin sahibi Murat Canbaz, kısa bir süre önce Londra Olimpiyatları’nda başarı ile uygulanan bu teknolojinin Türkiye’de ilk kez deneneceğini ve daha da önemlisi fotoğraf çekildikten saniyeler sonra, fotoğrafta yer alan kişilerin www.izindeyiz.net internet sitesi üzerinden kendilerini etiketleyebileceklerini belirtti.

:1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: İzmir yine kendine yakışanı yaptı Bravooo İzmir sana ..

2

Friday, 12.10.2012, 12:31

:1alkis: harika bir sey olmus yaaa hepsini tebrik etmek lazım helal olsun diyorum bu güzel paylasım icin cok tsk ederim Asi,mmmmm :1alkis:
]нαуαттα ∂ιк ∂υямαуι ögяєη мαкѕαт göℓqєηιη ιмαנι ∂üzєℓѕιη..!

ZENoBIA

Bilge

• "ZENoBIA" bir kadın

• Özel mesaj gönder

3

Saturday, 13.10.2012, 12:46

Bencede Gölge bir ilimiz var ve cesur yürekli insanları var ben canı gönülden hepsini alkışlıyorum..Tşk ederim.

4

Saturday, 13.10.2012, 12:55

:1alkis: :1alkis: bende aynen kattiliyorum izmiri cok iyi bilen biriyim paylasim icin tskler :) firtina

ZENoBIA

Bilge

• "ZENoBIA" bir kadın

• Özel mesaj gönder

5

Sunday, 14.10.2012, 14:50

Alkışı sonuna kadar hak ediyorlar. :1alkis: :1alkis: :1alkis:

romantik.ser

Profesyonel

• "romantik.ser" bir erkek

• Özel mesaj gönder

6

Sunday, 14.10.2012, 15:27

Yürekten tebrik ediyorum bu organizasyonu düsünenleri , ve şimdiden alkışlıyorum bunun içinde olacak herkesi , Atatürk isminin yok edilmesi icin ugras verilen bu günlerde bu tür etkinliklere ihtiyacımız var...

paylaştığınız için teşekkürler...
Başımız Toprak, Sonumuz Toprak. Mühim Olan, ÇAMURLAŞMADAN YAŞAMAK VE İNSAN KALABİLMEK ...

7

Sunday, 14.10.2012, 16:23

Izmirli Olmak Ayrıcalıktır ;)
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]

ZENoBIA

Bilge

• "ZENoBIA" bir kadın

• Özel mesaj gönder

8

Monday, 15.10.2012, 08:27

Her şehrimizin ayrı bir ayrıcalığı var.İzmiri canı gönülden alkışlıyorum bu birliktelikleri için.
Çanakkaleli olmakta ayrı bir ayrıcalıktır..CANAKKALE GEÇİLMEZZZ

Romantik bu düşünceyi ve organizasyounun içinde yer alan A dan Z ye tüm kişileri kutlarım sizinle birlikte.ben tşk ederim..