gupido bu tema çalısman hırıstıyanların ayinlerini anımsattı bana tema dizaynı ve kullanılan flash müzik çok ama çok farklı geldi kulagıma
şuda bir gercekki tema çok farklı ve ilginç olmus yanısıra ilgi cekici bir görselligi var tebrık ve tesekür ederim paylasımın için eline emeklerıne saglık
Teşekkür ederim sağolun
evet şarkı klise müziği gibidir çoğu zaman arkadaşlarla dalga geçeriz eski vede güzeldir aslında bir çok insan sever
yorumunuz için teşekkürler )
Ikinizinde emegine saglik gercekden cok asil bir calismaya imza atmissiniz , özellikle butonlari cok begendim !!!
Tebrikler vede paylasiminiza cok tesekkürler !!
öncelikle temayı açtım falsh şarkısını oturup dinledim,harika bir tını ve ruhu dinlendirici,ne kadar uyusakta,beden uyur dinlenir ama ruh uyumaz ve hiç dinlenmez.
Gupim ve Kenan ablam ,ikinizinde ellerine sağlık ,süper güzel olmuş,Gupime demiştim daha iyileri bekliyorum diye,bekletmedi, ikinizde emek vermişsiniz,her ikinizinde güzel emeklerinize çokkkk tşk ediyorum ..
Ablacım sabah sabah ne güzel bir yorum yapmışsın öyle teşekkür ederim ve ayrıca beğenmene de çok sevindim
yorum yazan o güzel eline sağlık herşey senin gibi güzel olsun ablacım teşekkürler tekrardan
Yorumları okudum evet inşallah bu teman hakkettiği yıldızı emeğininizin karşığını alır Yasemin.Butonlarda temada çalışmada ne kadar emekte bariz bir şekilde görülsede oylar otamatiğe bağlanmış haketmeyen çalışmaları yüksek yıldızlarda görünce bu işin arka planını iyi bilen arkadaşlara çok yazık oluyor.Yani psd kullanmadan kendi emekleriyle çalışmaları yapan arkadaşlara yazık oluyor diye düşünüyorum.
Emeğinize sağlık paylaşım için ikinizede tskler arkadaşlar.
yasminim&Kenan ikinizinde emeginize sağlık müzik ve çalışmanızda mistik bir hava yakalamışsınız ayrıca gothic brushlar cok hoş olmuş güzel paylaşım için tşkrler..