Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• "*MECHUL*" bir kadın
  • Konuyu başlatan "*MECHUL*"

• Özel mesaj gönder

1

Saturday, 25.08.2012, 10:51

Temalarımın Boyutu Degişiyor

selam foruma baktım ama bulamadım burada sormak istedim ;photoscape de tema hazırlıyorum jpg olarak normal kaydediyorum kalitesi güzel duruyor ama fcp yapıp radyoya ekledikten sonra cok kalitesiz duruyor yazılar silik resimdeki en boy oranı degişmiş durumda.ne yapmam lazım acaba en boy oranınımı yanlış yapıyorum yoksa baska bir program mı kullanmam lazım.

Melye

Moderatör

• "Melye" bir kadın

• 990289
  • Özel mesaj gönder

2

Saturday, 25.08.2012, 11:09

*MECHUL*,
A.Selam...

başlığınızın flatcast le alakası olmadığı için buraya aldım. o bölümde flatcast ile ilgili sorunlarınıza yardım arayabilirsiniz...
grafik programı ile ilgili sorunuzu burda paylaşabilirsiniz...

radyoda kalite değiştiğine göre muhtemelen boyutları ufak ayarlamışsınız ve standart boyut için resim radyoda büyüdüğünde pixel i bozulur...
radyo boyutunuz örneğin 800*600 ise temayı kaydederken yada yaparken boyutları aynımı kontrol edin bence...

konuyu takip edin yinede o program hakkında bilgisi olan arkadaşlarımızda net bilgi verebilir size...

ayrıca öğrenmek isterseniz photoshop önerebiliriz :thumbup:
anlatımlar sitemizde mevcut...

Photoshopta Tema Nasil Yapilir? (Ayrintili)

Photo Shoop Dersleri -=Birlikte Basit Bir Tema Yapalımmı..?=-

bu başlıktada birçok eklenti ve yardımcı olacak konular mevcut..

http://www.allaturkaa.de/forum/index.php…ard&boardID=181