423
Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
flatcast allaturkaa fcp YARiM_SiMDi_NEREDESiN (Dsng ÖZLEM) tema
BENSU belirtilen dosyaları ekledi:
[color=#ff0000][b][i][u]HADDiNi BiLEN KiMSE HAKARET GÖRMEZ!!!.[/u][/i][/b][/color]
EZq!
Emeginize saglikk çok hos bir paylasım olmuss
çok hoş çalışmalar olmuş Bensu yüreğine sağlık tesekkürler...
ve flash taki sarki da apayri güzl
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]
EMEKLERİNİZE SAĞLIK PAYLAŞIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..
Her insan kendine yakışanı yapar, çünkü kalite asla tesadüf değildir..
BEN TEŞEKKÜR EDERİM
EZGİ HANIM,
ASİKARDELEN HANIM
YORUM YAPAN YÜREĞİNİZE SAĞLIK....
[color=#ff0000][b][i][u]HADDiNi BiLEN KiMSE HAKARET GÖRMEZ!!!.[/u][/i][/b][/color]
Özlem eline emeğine sağlık,çok güzel olmuş çalışman ,emeklerine çok tşk eidyorumm..
BEN TEŞEKKÜR EDERİM XLAİLA YÜREĞİNİZE SAĞLIK...
BEN TEŞEKKÜR EDERİM ZENOBIA YÜREĞİNE SAĞLIK...BEĞENMENE SEVİNDİM...
Emeginize ve ellerinize saglık.
Yeryüzünü Güneş kaplasa da karanlık gölgeler mutlaka vardır bunu unutma.
Ellerinize emeğinize sağlık güzel paylaşım adına tşkrler..
ßâzєη Sєsiηi Duyurabilmєη İçiη Susmaη Gєrєкir.
Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Özlem
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...
BEN TEŞEKKÜR EDERİM
PATİSCA,
ATİLLA KY,
YÜREĞİNİZE SAĞLIK...
Bensu uzunca bir süredir bişi dikkatimi çekti sorma gereği duydum özelden sormak istedim ama erişim yok mesaj yazamadım temalarınızda her yorum yapana tşkr ederken beni atlamanız tamamen her seferinde bir tesadüfmü yoksa bilmeden size karşı kırıcı veya yanlış bir hareketimmi oldu bunu bilmek isterim şimdiden tşkrler..
ßâzєη Sєsiηi Duyurabilmєη İçiη Susmaη Gєrєкir.
SAHRA HANIM KUSURA BAKMAYIN FARKINDA OLMADANDIR...YOO KIRICI VEYA YALNIŞ BİR DAVRANIŞ ASLA OLAMAZ...BENDE SİZ YAZINCA FARKETTİM...TEŞEKKÜR EDERİM YÜREĞİNİZE SAĞLIK...
...
Emeklerine sağlık ... Güzel bir paylaşım olmuş özellikle kırmızı olan çok hoş olmuş... Paylaşım adına teşekkürler...
emeklerine saglık hoş olmuş ....
Bana yol vermeyi düşünmeden önce sana verdiğim yolda yürümeyi öğren ! . . .
Paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık
Bakma böyle suskun durduğuma dağlarında sesi çıkmaz unutma.
ÖZLeM ELiNe EmeĞiNe SaĞLık PaYLaŞım ıÇn TşK EdeRim.
Elinize emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler...
'' Söz Vardır Asalet Dolu , Söz Vardır Rezillik Diz Boyu...''
güzel calisma olmus ellerine saglik