lütfen yardım :( Edit: html kodlari blogcuda eklenirmi ?
lütfen bana yardımcı olun bend e html kodlarını isteme uygulamak istiyorum ama nasıl yapılacagını bilimiyorum benim sitem blogcu dan olusmakta acaba blogcu ya kodlar eklenir mi
@PiKaCHu@, önce bi kurallarla ha$ir ne$ir olsan diyorum..
lütfen yardim diye yazarak annemden börek tarifimi istiyosun ?
yok konuyu belirtsen belki html'den anlayan biri cikar gelir yardimci olur demi...
blogcu'ya gelince, efenim blogcuda sablon degistirir gibi bir yer var kayitlanip girersen, oraya html kodlari eklenebilir, burda bulunan hazir sablonlar yerlestirilebilir... radyonun sid numarasini dogru girmek kaydiyla tabii..
merhaba evet html kodlar blogcuda eklenir kardeşim giriş yapıyorsun şabloon seçiyorsun şablon düzenle daha sonra istediğin kodları deiştiriyorsun kolay gelsin
ya kardes hepsini yaptımm kodları felan siteme Birlestiremedimm yaa nasıl olacak site bom bos ama yeni metin belgesinde kodlar hazır ama sıteye koyamadım nasıl olacakk hemen yardım edersenızz allaha dua ederımm
selam kardeslerim emeginize yüreginize saglik benimde bir sorunum var yardimci olursaniz çok sevinirim sizlere minnettar kalirim
blogcuda bi radyom var ve burdan hazir bi index sablon dezenleden kopyala yapistir yaptim oaraya ama radyoma simdi kimse giremiyo ne yapmam lazim acil yardimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkürler bu konularda hiç bilgimde yok çok açik cevaplarinizi bekliyorum saygilar
selammm yine ben (( kendi sid no mu yazdim yine olmadii radyom kapali görünüyorr lütfen yardimlarinizi bekliyorumm blogcuda radyom dilerseniz msn verim ordan yardim edin veya sifremi verim siz bakin yeterki biri yardim etsin bana emegi gecen herkese sonsuz tesekkürlerr
uyyy habu ehtiyar abulaya yardim edecek kimse yokmidur haburda ama bilemeyisunuz ki yardim edecek kisiyi kocaman bi tepsi baklava bekleyi yanlis anlamayun ha rusvet deil gönlümden koptu daa)
[/b]YA ARKADAŞLAR BANA BİR YARDIMCI OLABİLİR MSİİNİZ BEN BLOG ACTIM VE FLATCAST RADYOMU ORAYA EKLEYEMİYORUM BAŞKA BİR KOTAGORİYE İLGİNİZ İÇİN TŞKLER ŞİMDİDEN ...