Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

Mud-ti

Orta Düzey

• Konuyu başlatan "Mud-ti"

• Özel mesaj gönder

1

Monday, 23.10.2006, 15:54

Shopta her renk göz rengi yaptim [sizde yapin anlatimli]

Arkadaslar yaklasim bi haftadir bu resmi msn resmi olarak kullaniyorum ve biraz renk vermeye karar verdim gözlere neler yapabilecez bi bakalim..
Beyendiginiz göz rengi varsa söyleyin onlarida bi deneyelim..Hatta isterseniz sizin göz renginizi bile degistirebilirim ;)
Orjin hali

Shoptan sonraki

Yapmak isteyenler için anlatim

Göz bebeğinizin çevresinden path ile dönün. Seçili hale getirin Ctrl+U ile rengini değiştirin. Hepsi bu kadar...

cgty18

Stajyer

• Özel mesaj gönder

2

Monday, 23.10.2006, 18:59

tesekkuelr paylasm için :P :book:

oO_eLif_Oo

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

3

Tuesday, 24.10.2006, 03:29

Wayy be mustim :D bende ögrencem bunu :D :hehe: sana rakip olcamm :)

Mud-ti

Orta Düzey

• Konuyu başlatan "Mud-ti"

• Özel mesaj gönder

4

Tuesday, 24.10.2006, 03:32

Elüfüm bende kendime rakip ariyorum...
Valla bilsen e güzel olr kapisirdik seninle gerci tartisilmaz sen gecerdin beni :D

oO_eLif_Oo

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

5

Tuesday, 24.10.2006, 13:39

aa olurmu mustim... gecmek ne kelime.. ikimizde kendi capimizda en iyisi olmaya gayret ederdik, sen daha iyisin ben daha iyiym olmazdi. Söz ama ögrencem bidahaki okul tatilinde insallah :D

:saril: