Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Friday, 6.07.2012, 20:40

flatcast radyo tema // Seni Sevdim Gonulden // Türkleydi //

Arkadaslar ne puan verırsenız saygım sonsuz allah bereket versin :) BIZIM EMEKLERIMIZIN KAZANCIDA GÖNLÜNÜZDEN KOPAN SADECE YILDIZLARIMIZ BIRDE YORUMLARINIZDAN IBARET SIMDIDEN TESEKÜR EDERIM NE VERIRSENIZ de VERMEZSENIZDE TAKTIR SADECE VE SADECE SIZIN Saygılarımla Türkleydi
[flash] http://s14.directupload.net/images/120706/e2mnx3ui.swf[/flash]

Türkleydi belirtilen dosyaları ekledi:
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene

2

Friday, 6.07.2012, 20:43

Seni Sevdim Gönülden,
Anlamadın Dilimden..
Heyt Bee :)

Emeğine Sağlık Abla,
Harika Calışmalar Olmuş.
Emeğine ve Nefesine Sağlık.
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]

BizimHikayemiz

Profesyonel

• "BizimHikayemiz" bir erkek

• Özel mesaj gönder

3

Friday, 6.07.2012, 20:44

Harika bir çalışma olmuş TÜRKLEYDİ emeğinize sağlık nakış nakış emek verilmiş bir tema başarı ve paylaşımlarının devamını dılerım...
http://bizimhikayemizfm.tr.gg/

• ".CANKIZ*." bir kadın

• Özel mesaj gönder

4

Friday, 6.07.2012, 20:45

Emeğinize elinize sağlık paylaşım için teşekkürler Türkleydi :1alkis:
'' Söz Vardır Asalet Dolu , Söz Vardır Rezillik Diz Boyu...''

5

Friday, 6.07.2012, 20:48

Her Telden söylemeye calısıcam ersinim

Çıplak sesle söyledigim sarkı türküleri sevdi üyelerimiz ve juri arkadaslarımız

Az sesim kalın olsada idare ediyor demek

Bu gidislerde yakında yüksek sahnelerde olacagım :) ver gazı ver gazı misali :) :D
aman be ablam egleniyoruz işte kendimizce amac farklı bıseyler olsun bitanem gerisi sadece teferruatdan ibaret :)
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene

1diablo

Profesyonel

• "1diablo" bir erkek

• 1300761
  • Özel mesaj gönder

6

Friday, 6.07.2012, 20:49

Elinize ,emeginize,mousenizze ve klavyenize saglik :bf:
Şaka bir yana gercekten çok güzel olmus göze çok güzel hitap ediyor ayrıca parca da çok iyi ^^
www.forumistatistik.com

7

Friday, 6.07.2012, 20:50

Harika bir çalışma olmuş TÜRKLEYDİ emeğinize sağlık nakış nakış emek verilmiş bir tema başarı ve paylaşımlarının devamını dılerım...

SAGOLASIN GÜZEL INSAN BEYENDIGINE COK SEVINDIM YUREGINE SAGLIK BEN TESEKÜR EDERIM

8

Friday, 6.07.2012, 20:51

Elinize ,emeginize,mousenizze ve klavyenize saglik
Şaka bir yana gercekten çok güzel olmus göze çok güzel hitap ediyor ayrıca parca da çok iyi

Allah razı olsun diablo çok tesekür ederim gönlüne saglık

9

Friday, 6.07.2012, 20:56

Emeğinize elinize sağlık paylaşım için teşekkürler Türkleydi :1alkis:

Sagolasın CANKIZım benim yüregıne saglık çok Tesekür ederim

• "sahra-cantanem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

10

Friday, 6.07.2012, 21:00

Ellerine sesine sağlık Leydimm yine süpersin....paylaşım için çok tşkrler..
ßâzєη Sєsiηi Duyurabilmєη İçiη Susmaη Gєrєкir.

EngongeM

Moderatör

• "EngongeM" bir erkek

• Özel mesaj gönder

11

Friday, 6.07.2012, 21:03

Ablam Emeğine Sağlık
Güzel Çalışma Olmus
PAylaşım için Teşekkürler ablam..;)

Ablam Sana Bir Sponsor Lazım :)
Sen Albüm Calışmalarına Hemen Basla
Sponsoru Buldukmu Tamamdır..:D

Yüreğine Sağlık Ablam ..;)
€nGonG€
Çok Sevildiğimiz İçinmi Beğeniliyoruz !!
Yoksa
Çok Beğenildiğimiz İçinmi Seviliyoruz !!
İşte Bunu Bilemiyoruz..!

12

Friday, 6.07.2012, 21:07

[b]Sen çok yaşa emi Engongemim benim güldürdün beni

he heee bi o kaldıydı yapmadıgım bu dunyada :D aaaa bakmısın televızyonlarda yım şöhret olmusum aman allahım hayali bile çok güzel
şöhret olmak için evden kacim bari istanbula nasılsa biri benı keşfeder :) :D dermişim amanda amannn :D
[/b]

13

Friday, 6.07.2012, 21:09

Sagolasın cantanem çok Tesekür Ederim gülüm :)

14

Friday, 6.07.2012, 22:28

Haarapppppp olannnnnn şuuu gönlümmmmm dedin harap ettin bizi sesinle Türkleydi.....
Temayami baksam,sesimi dinlesem dedim :himmmm:
Emeğine sağlıkk.....Sesine,nefesine sağlık...
Bugün bir dinleyici geldi radyoya Türkleydi'den Dur dinle sevgilim istedi isteğe cvp veremedik Türkleydi.
Albüm çıkarda bari bizde isteklere cevap vere bilelim :)
Bekliyoruz en yakın zamanda...Halk seni istiyor... :)

15

Friday, 6.07.2012, 23:42

KAHKAHAFM Onur şaka yapıyon demi
turkleydiden durdinle sevgiliyi istedi diye :D
ule oglum kanıma girmeyin benim :D
ben sadece temaya renk katmak için bu aralarda ruhen ask a gelip işte kendımce mırıldanıyom

evet sizlerden bu övgüleri duydukca mutlu olmuyor degilim ama yani ben okadarda degilim her insan gibi mırıldanıyorum işte yahu :D

o güzel yüregine ve beyenıne canıgonulden çok tesekür ederim güzel kardesim sagol allah razı olsun sizlerden :thumbup: :D

16

Saturday, 7.07.2012, 01:23

Emeginize saglik hoş bir tasarim olmuş tüm incelikler düsünülmüş süslemeler harika kelimeler yetersiz .. Paylaşm için tşk ettim .. :1alkis:

06sonsuzz

Orta Düzey

• "06sonsuzz" bir kadın

• Özel mesaj gönder

17

Saturday, 7.07.2012, 09:32

ellerinize yüreginize saglik güzel bir paylasim olmus sesine yüregine saglikk cok tskler

• "zeynoo35" bir kadın

• Özel mesaj gönder

18

Saturday, 7.07.2012, 11:50

Emeğinize sağlik Leydim süper calisma olmus paylasim için tskkr ederim :1alkis:
Akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin.

s.o.n.b.u.s.e

Profesyonel

• "s.o.n.b.u.s.e" bir kadın

• Özel mesaj gönder

19

Saturday, 7.07.2012, 14:26

Ellerine sağlık nehir ablam çok güzel ve hoş bir çalışma olmuş Paylaşımın için ayrıca teşekkür ederim..
''Var mı Allah'tan yukarı,Kabirden aşağı"
Toparlan ruhum gidiyoruz,Sen yukarı,Ben aşağı..!!

20

Saturday, 7.07.2012, 17:55

Ellerine sağlık nehir ablam çok güzel ve hoş bir çalışma olmuş Paylaşımın için ayrıca teşekkür ederim..

Seninde o güzel yüregine saglık Busecim ben Tesekür ederim canım beyendıgıne sevındım allah razı olsun den ablacım :)