Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Monday, 25.06.2012, 13:25

Sizin Hiç Babanız Öldü mü?

Sizin hiç babanız öldü mü?
Benim bir kere öldü kör oldum
Yıkadılar aldılar götürdüler
Babamdan ummazdım bunu kör oldum
Siz hiç hamama gittiniz mi?
Ben gittim lambanın biri söndü
Gözümün biri söndü kör oldum
Tepede bir gökyüzü vardı yuvarlak
Şöylelemesine maviydi kör oldum
Taşlara gelince hamam taşlarına
Taşlar pırıl pırıldı ayna gibiydi
Taşlarda yüzümün yarısını gördüm
Bir şey gibiydi bir şey gibi kötü
Yüzümden ummazdım bunu kör oldum
Siz hiç sabunluyken ağladınız mı?

Cemal Süreya
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]

• ".CANKIZ*." bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Monday, 25.06.2012, 13:31

BABAM demiştim BABAMM..! Her
BABAM deyişimde yaşlar döküldü
gözümden. Yokluğun yakıyor
içimi, bir off çekiyorum derinden.
Bir ah ediyorum. Yüreğim oynuyor
... yerinden. Eyvah diyorum... Öyle
derindenki iç çekişim. CANIM
BABAM, seni çok özlemişim...!
'' Söz Vardır Asalet Dolu , Söz Vardır Rezillik Diz Boyu...''

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TurkEce/GnL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

3

Monday, 25.06.2012, 13:50

"Baba" bile diyemiyorum...O kadar küçükken terketmişimki o sözü :(
Hep dua etmiştim eşimin babası olsun diye kader ya benden daha küçükken kaybetmiş oda babasını :S
Babalığı eşimin çocuklarıma olan sevgisiyle öğreniyor, çocuklarımın ona olan saygı sevgisiyle yaşıyoruz...
Hep konuşuruz ben derim hayal meyal hatırlamak çok kötü eşim der keşke o kadarda olsa görebilseydim (Üç aylık bebekmiş trafik kazasında vefat etmiş)
Ama sanırım en acısı kahpe bir kurşunla kaybedilen şehit babalar...Düşünsenize size ekmek parası için,vatanı savunmak için,bu bayrak, bu halk TÜRKİYE için, ya sonra....Bence tüm şehit çocukları bizim çocuklarımız.Onlar bize emanet.Çünkü bizim emanetimiz vatanımızı,bayrağımızı,namusumuzu korurken babaları şehit oldu...O çocuklar bizim,hepimizin.Babaları devlet olmalı, Türk halkı olmalı ama nerdeeeee.Şaşalı törenler,senin baban kahraman şehit oğlusun diye sırt sıvazlamalar sonraaaa sen bak başının çaresine, ben bakayım maaşıma...YAZIK hemde çok YAZIK.Giden babalarada yazık geride kalan boynu bükük bu yavrularada yazık.Bize hakkınızı HELAL edin yiğit babalar ve onların emanetimiz olan çocukları; bizi AFFEDİN :sorry:
Ellerine sağlık ablam güzel bir şiir,teşekkürler...