Giriş yapmadınız.

• Konuyu başlatan "demirbey01"

• Özel mesaj gönder

1

Wednesday, 28.11.2007, 00:03

radyo yol geçen hanına döndü..

selamlar arkadaşlar ben radyomu yeni açtım,güzelde seviyeli bir oram kurduk,fakat bu radyo sapıklarından kurtulamadım.gelen giden küfür ediyor,dinleyicileri rahatsız ediyor,gelenlerden bazıları banlanmıyor,atıyom adamı hiç umurunda degil.bunlardan nasıl kurtulabliriz.?
radyom paralı hosting de.adresde degiştiremiyorum,lütfen yardım edinn.
bu konularda acemiyim,radyo sürümü 4,15,ben birde şunu düşündüm;hostinge forum kurup içine radyomu koysam,foruma üyelikle girilecegi için çözüm olurmu?olursa nasıl bir forum kurabilirim.kusura bakmayın uzun soru sordum,ama bu sapıklardan bıktım usandım.terbiyesiz insanlar.
yardımlarınız için teşekkürler..

Aklimda

Stajyer

• Özel mesaj gönder

2

Wednesday, 28.11.2007, 00:42

Re: radyo yol geçen hanına döndü..

Alıntı sahibi ""demirbey01""

selamlar arkadaşlar ben radyomu yeni açtım,güzelde seviyeli bir oram kurduk,fakat bu radyo sapıklarından kurtulamadım.gelen giden küfür ediyor,dinleyicileri rahatsız ediyor,gelenlerden bazıları banlanmıyor,atıyom adamı hiç umurunda degil.bunlardan nasıl kurtulabliriz.?
radyom paralı hosting de.adresde degiştiremiyorum,lütfen yardım edinn.
bu konularda acemiyim,radyo sürümü 4,15,ben birde şunu düşündüm;hostinge forum kurup içine radyomu koysam,foruma üyelikle girilecegi için çözüm olurmu?olursa nasıl bir forum kurabilirim.kusura bakmayın uzun soru sordum,ama bu sapıklardan bıktım usandım.terbiyesiz insanlar.
yardımlarınız için teşekkürler..

Merhaba Arkadasim,

ne yazikki tam dört dörtlük cözüm yok buna, cogu HARBI ve SEVIYELI Radyocu Arkadaslarinda sorunu bu, gerci cözümü cok basit fakat onu gelde o insanlara anlat (cekemeyen radyocular, seviyesiz dinleyiciler ve kendi basarisizliginin sucunu baskasinda ariyanlar) dicek tek sey var böyle insanlara : Sizelere kizmiyoruz cünkü Sizin sucunuz yok, AILENIZ den böyle görmüssünüz, Suc AILENIZDE. Insan olun, emege saygi duyun.

Benim güzel bir lafim var : Sen sana ve sevdigin insanlara nasil davranilmasini istiyor ve onlara bu davranisi layik görüyorsan banada öyle davran (tabi anliyana)

Ancak Banlicaksin banlicaksin banlicaksin ve onlarin birgünde bikip seni rahat birakmalarini Allahtan dileceksin, kim olduklarini bilmekle onlara saldirmak, radyolarini cökertmek gibi olaylari yapmakla onlarin seviyesine düsmüs olursun buda Seviyeli Radyocuya yakismaz derim.

Foruma ekliyebilirsin fakat oda cözüm degil cünkü FLATCAST basli basina bir Sistem ve Forumun Sifre olayi FLATCAST icin gecerli degil.

Dikkat edilirse bu olay hemen hemen 95% sade bizim Türk Radyolarinda oluyor ve diger 5% diger Yabanci Radyolarda oluyor, yani bir Alman Radyosu kadar da olamadik, O CAHILLERE sesleniyorum : yaziklar olsun size, birde utanmadan Türk türkü tutar, korur felan diye sloganlar atiyorsunuz ama elinizden gelen her kötülügüde türke yapiyorsunuz, kendi topraginiza, insaniniza yapiyorsunuz, hic ben Milliyetciyim diye gecinip kendi kendinizi kandirmayin.

Arkadasim basarilar ve SABIR diliyorum sana.

Diva

Orta Düzey

• "Diva" bir kadın

• Özel mesaj gönder

3

Wednesday, 28.11.2007, 02:34

demirbey01, Flatcast Porudecer 4.16 sürümüne gec ve sorunlarindan kurtul.

4.16 aciklama >> http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=3910

i-rem

Profesyonel

• "i-rem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

4

Wednesday, 28.11.2007, 10:01

demirbey01, bende Diva'ya katiliyorum, bu sorundan kurtulmak icin 4.16 sürümü en iyi yöntem... ban acma virüs gibi hastalikli kisilere bulasmis ve onlarda ögrenmis bulunuyor..

4.16'da banlama yok fakat DJ tanimadigi kisilerin nicklerini acmada veya acmamada özgür, isterse nicki diger dinleyiciler görmez bile (mesela küfürlü nick)
en kisa zamanda yeni sürüme gecip, böyle birsey oldugunda bu kisiyi "cizmek" gerek, yeni nick alir yine gelirse yine cizersin yada tanimadigin nicklerin chat alanina yazmasini engellersin... tecrübeliyim daha yildirici oluyor ve DJ online oldugu süre küfürlü saldiri yapamiyorlar ;)

KesmeSekeri

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

5

Wednesday, 28.11.2007, 14:34

Alıntı

Dikkat edilirse bu olay hemen hemen 95% sade bizim Türk Radyolarinda oluyor ve diger 5% diger Yabanci Radyolarda oluyor, yani bir Alman Radyosu kadar da olamadik, O CAHILLERE sesleniyorum : yaziklar olsun size, birde utanmadan Türk türkü tutar, korur felan diye sloganlar atiyorsunuz ama elinizden gelen her kötülügüde türke yapiyorsunuz, kendi topraginiza, insaniniza yapiyorsunuz, hic ben Milliyetciyim diye gecinip kendi kendinizi kandirmayin.

Aklimda, bu sozlerinden dolayi kutluyorum seni..

Biz turkler maalesef tek iyi becerdigimiz seyler: Cok guzel yag cekerek iltifat etmek hic icten gelmeyerek..Ego tatmine bayiliriz:)..Milliyetci ve en dogru muslumaniz diye bagiririz slogan atariz onla kalir:)..ve ayrica cikarimiz icin herseyi yapariz ister dost olsun ister arkadasin:)..Saygiyi sevgiyi anca sozde biliriz uygulamada yok bisi :)..ve atip kesmeyi en cok bildigimiz seylerden biri:)....daha cok sayarimda bunla birakiyom:)

Genel olarak yazdim kimse ustune alinmasin:)