eline sağlık Çağatay,efektleri ve dizaynı çok değişik bir çalışma olmuş,çok beğendim,sadece chat alanı resmini acaba güzel bir türkü havası verecek bir seçimmi olsa imiş,adamın elinde gitar bana ilk çağrışımı bu görüntü yaptı.ama yinede süper bir çalışma emekler için çokk tşk ler..
Çagatay yine farklı yıne sıradısı bir dizayn eh ben ne diyeyım simdi sana be allahımın güzel kulu bycagaTay Örnek ve üstad sın varmı ötesi bana göre bendekı sen busun
Seni yürekten kutluyorum ellerine yüregıne saglık
Paylasıma sunumun için ayrıca Tesekür ederim
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene
bycagaTay verdigin bu emeklerın karsısında benım gönlüm ilham alıyor dilimden güzel sözler dökülüyorsa ınan senın calısmalarına hayranlıgım karsısında 29 harf yetersız kalıyor
temalara duygular katıyor fabrıkasyon tipi temaların dısına cıkıyor sıradısı çalısmaların her güzel sözü ve övgüyü her halukarda HAK EDIYOR Güzel insan allahım nazardan korusun bu emeklerını hep böyle bızlere ılham kaynagı ol olurmu GÖNÜLLERIMIZ BIR OLSUN gerisi zaten teferruat İYİKİ VARSIN Ben TESEKÜR EDIYORUM SAGOLASIN
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene
bycagatay bu kadar farklı ve güzel harika temalar yapmak zorundamısınız, illa hayran hayran baktıracaksınız yani gercekten cok hos calısmalar sunuyorsunuz guzel paylasımlar icin tskler yüreginize saglık