Giriş yapmadınız.

MeRaL

Jüri

• "MeRaL" bir kadın
  • Konuyu başlatan "MeRaL"

• Özel mesaj gönder

1

Wednesday, 2.05.2012, 21:58

18. Kral TV Müzik Ödülleri Sahiplerini buldu! Ibrahim Tatlises bastonunu firlatti!

Kral TV Müzik Ödülleri bu yıl da oldukça renkli görüntülere sahne oldu.
Gecenin en sürpriz dakikaları ise İbrahim Tatlıses'in geçtiğimiz yıl rahatsızlığı nedeniyle alamadığı "Yaşam Boyu Onur Ödülü"nü almak için sahneye geldiği anlarda yaşandı.

ÖDÜLÜ ORHAN GENCEBAY'DAN

Yardımcıları aracılığıyla sahneye kadar gelen Tatlıses'e gecede eşi Ayşegül Yıldız eşlik etti.
Sahneye kadar bastonuyla gelen Tatlıses, daha sonra elindeki bastonu fırlatınca salondan büyük alkış topladı.
Törende konuşan Orhan Gencebay, geçtiğimiz yıl yaşananların kendilerini büyük üzüntü verdiğini söyleyerek, Tatlıses'in yeri doldurulamaz bir isim, büyük bir yorumcu olduğunu anlattı.

TATLISES KONUŞTU

Geçtiğimiz yıl ödül törenini Almanya'dan izlediğini söyleyen Tatlıses, o gün söylenenleri aklına kazıdığını ifade etti. Kral ödüllerinin müzik camiasının aynası olduğunu, ödüllerin sanatçılar için büyük önem taşıdığını söyleyen Tatlıses, ödülünü Orhan Gencebay'dan aldı. Ödülü alırken Orhan Gencebay'ın elini öpen Tatlıses, salondan büyük alkış topladı.
Kral Müzik Ödülleri’nin en çok konuşulan ismi İbrahim Tatlıses'ti Tatlıses hakkında bir tweet atan Demet Akalın’sa şoke eden taraftı.

------
Önceki akşam İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende Zülfü Livaneli’yle birlikte ‘Yaşam Boyu Onur Ödülü’ne layık görülen İbrahim Tatlıses, uğradığı silahlı saldırı sonrasında kullanmak zorunda kaldığı bastonuyla çıktı sahneye.
Bastonunu atıp ödülünü alan İbo, ayakta alkışlandı.
Ama, onu alkışlamayan, hatta öfkesine yenilen bir isim de vardı.

Tatlıses’le uçağını kullandığı dönemde tartışan Demet Akalın, şok bir tweet attı gece sırasında.

Uçağın pisliğinden, koktuğundan yakınmıştı Akalın. Tatlıses de, ona “O benim nasıl bir binici olduğumu çok iyi bilir” açıklamasıyla karşılık vermişti.

İki tarafın da tutumu hoş değildi ama üzerinden çok süre geçti olayın. Buna rağmen Demet Akalın’ın kızgınlığı geçmemişti. Felç olan Tatlıses’e yönelik öfkesini şu sözlerle gösterdi şarkıcı: “Cennet de, cehennem de, bu dünyada, ne kadar büyüksün sen Allah’ım.”

TATLISES CEPHESİNDEN İLK TEPKİ

Akalın için ilk tepki, İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo'dan geldi. İdo, Twitter'da "İmparator'un yani babamın başarısı kimlerin canını acıtıyorsa onlara sesleniyorum. Durun daha yeni başladık" yazdı.

YAZDIKLARIM İBO'YA DEĞİL

Demet Akalın, attığı twitin yanlış anlaşıldığı belirterek şu mesajı paylaştı; "Tatlıses'e ilet lütfen mesajımı Eyüpcüm. Acil şifalar dilediğimi de. Kastedilen, kendisi değil."

TATLISES'TEN AĞIR CEVAP

Demet Akalın'ın bu barış mesajının ardından İbrahim Tatlıses, twitter sayfasından isim vermeden şu mesajı yayınladı; "Kral TV'nin gecesinde isim vermeden ortaya bir kemik attım, köpekler hemen kendini belli edip kemiği kaptı! Kemiğe gel :))))" dedi.

ALINTI HABER
Kazananlar: http://kralmuzikodulleri.com/winners.asp

1diablo

Profesyonel

• "1diablo" bir erkek

• Özel mesaj gönder

2

Thursday, 3.05.2012, 13:46

Buyrun video :)

• "€fsunn" bir kadın

• Özel mesaj gönder

3

Thursday, 3.05.2012, 15:03

güzel paylaşım icin tskler

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TurkEce/GnL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

4

Thursday, 3.05.2012, 15:57

İzledim ve Orhan Gencebayın kolunda yürürken, ilk kez o halini görünce ağladım.Ne boy ne post,ne para ne pul hepsi hiç oluyor bir anda.Sevilen bir sanatçı Allah yardımcısı olsun daha çabuk toparlansın inşallah :S