Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• "oguzhan01fm" bir erkek
  • Konuyu başlatan "oguzhan01fm"

• 1059783
  • Özel mesaj gönder

1

Friday, 13.04.2012, 16:06

Flatcast Fcp KIRMIZI TEMA 2 ( By Poyraz ) Gifli tema...

HER TÜRLÜ ELEŞTİRİYE VE YORUMA AÇIK TEMA :)))
oguzhan01fm belirtilen dosyaları ekledi:

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "****ONUR*****" (13.04.2012, 22:17) düzenleme sebepleri: fcp düzenlendi

2

Friday, 13.04.2012, 16:19

elinize saglik bu güzel paylasim için
teskler çok hoş duruyor

3

Friday, 13.04.2012, 16:56

Emeğine yüreğine sağlık abim.. :thumbup:
Paylaşım adına tsklerrr... :1alkis:

• 1059783
  • Özel mesaj gönder

4

Friday, 13.04.2012, 17:33

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar...
ALLAH razı olsun...

*SUN62*

Bilge

• "*SUN62*" bir kadın

• Özel mesaj gönder

5

Friday, 13.04.2012, 17:33

ellerine saglık oguzhan bey çok güzel çalışma olmuş :thumbup:
paylaşım adına çok teşekkür derim
[align=center]DOĞRU SARSILIR AMA ASLAA YIKILMAZ..

[img]http://s7.directupload.net/images/121107/2e7uga6e.png[/img]

• 1059783
  • Özel mesaj gönder

6

Friday, 13.04.2012, 17:37

Güzel yorumunuz için ben teşekkür ederim...
ALLAH razı olsun...

• ".CANKIZ*." bir kadın

• Özel mesaj gönder

7

Friday, 13.04.2012, 17:42

Emeğinize sağlık paylaşım için teşekkür ederim
'' Söz Vardır Asalet Dolu , Söz Vardır Rezillik Diz Boyu...''

• 1059783
  • Özel mesaj gönder

8

Friday, 13.04.2012, 18:01

Güzel yorumunuz için ben teşekkür ederim...

9

Friday, 13.04.2012, 21:01

Önce bir :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: Oğuzhan bey,yanlış anlamazsanız eğer, samimi bir itrafım olsun size,şimdiye kadar çok çalışmanızı gördüm ama buuuuuuuuuuuuuu bambaşkaaaa harika olmuş,bunu tek geçtim,ellerinize gönlünüze sağlık süper olmuş çokkk tşk ediyorum emeklerinize.

• "MASUMANE" bir erkek

• Özel mesaj gönder

10

Friday, 13.04.2012, 21:02

Emeginize saglık

• 1059783
  • Özel mesaj gönder

11

Friday, 13.04.2012, 21:20

Sayın Æsi Fırtına ...

Sizden böyle övgü dolu sözler duymak inanın beni son derece mutlu etti...
Aslında bildiğiniz üzere ben tema yapmıyordum sadece özelden isteyen arkadaşlarıma foruma katmadan teslim ediyordum...
Değerli arkadaşlarımızdan birisi canı yandığında bağırdığında ben zamanında bir kelime kullanmıştım ve bunuda bilmeyen yok...
Dedimki o arkadaşa bakın burda müthiş bir guruplaşma var ve bende bu guruplaşmadan dolayı tema vermiyorum önümde iki yol vardı ya küsüp gidecektim yada tema vermeyecektim bir diğer yolda sesimi çıkarmayacaktım sonuçta bana bunu her insan söyleye bilirdi bende o arkadaşlara söyledim ya vermeyeceksiniz tema veya bağırıp çağırmayacaksınız her güzellik göreceli bir kavramdır bana göre çok güzel olan size göre çok kötü size göre çok iyi olan bana göre çok kötü olabilir dedim ve ben bunu söylerken bir art niyet gözetmedim uyarma amaçlı söyledim...
Şimdi nemi oldu şimdi site yönetimi bu olayları aşmak adına bir dizi önlemler aldılar öncelikle değerlendirmeler 10 u geçince açılıyordu sonra bu sayı zamanla 20 ye çıktı sonrasında ilk değerlendirmeleri juriler yapabiliyor yeni üyeler yapamıyor bunun nedenide bir çok yeni arkadaşımız verilen emeğe özene bakmadan beşlik veya dört lük temaya bir verebiliyordu bir diğer unsurda bot un oluşumu...
Fakat yinede vermeyi düşünmüyordum taki o arkadaşın özelden ( Tabi sizin tuzunuz kuru nasıl olsa siz emek verip yapmıyorsunuz onun içinde verilen puanlamaya karşı çıkmıyorsun8uz unutmayın ben buraya geldiğimde bana mod ları siz kötülediniz diye yazılar yazdı ) Ben asla şu halmle burda özellikle önde gelen ustaların yapmış olduğu temaları yapamam o kadar daha becerim yok kimseyede sitem etmeyede bağırıp çağırmayada neden bana bu puanı verdiniz demeyede hakkım yok ve buna burdaki ustadan çırağa acemiden stajere kimsenin kzmaya hakkı yok kimse kimseye beleşten yıldız vermesin kimse kimsenin verdiği emeği yok saymasın adil ve adeletli olsun yeter ben başka bir şey diyemem...
Site yönetimine aldıkları güzel tedbir lerden dolayı teşekkür ederim en azından guruplaşmaları en askariye indirdiler ...
Tüm yorum yazanlara ve değerlendirme yapanlara sonsuz teşekkürler biz burda sadece bir hobimizi değerlendiriyoruz bunu 8unutmamak lazım...
Zaman ayırıpta okuyan tüm dostlarımdan zamanlarını aldığım için özür diliyorum ALLAH razı olsun...

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TurkEce/GnL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

12

Friday, 13.04.2012, 21:27

Ellerinize sağlık Poyraz bey kırmızılı kırmızılı güzel tema olmuş ama gelelim önerilere.Ben gördüklerimi yazmaz güzel dersem tam puan vermem lazım.Tam puan verirsem kusursuz temalara adaletsizlik olur.Üstelikte yazmaz önerilerde bulunmazsam gelişme olmaz öyle devam eder bunada benim siz gibi yoruma açık en güzeli için çabalayan arkadaşlarımda gönlüm razı olmaz ;) Gelelim temaya ben kendimce gördüklerimi yazayım.Yazılarda uyguladığınız gölge biraz fazla olmuş.Bayanın bastığı kırmızı zeminde üstteki opactiy seçeneğinden biraz belirginliğini azaltabilirdik böylece bayanın ayaklarındaki görüntü sanırım oluşmazdı.Misafir alanındaki brush güzel olmuş ama açık renk olan yerler isimlerin okunmasını engellermi acaba diye düşündüm.Simetri olarakta butonlar sağda misafir alanı solda olsa emeğinizi daha çok gösterirdi ;) Emeğini paylaşan yüreğinize teşekkür ederken çok ilerledik Poyraz bey az kaldı size tam puan beşi vermek istiyorum lütfen devam :thumbup:

• 1059783
  • Özel mesaj gönder

13

Friday, 13.04.2012, 21:39

Sayın Türk Ece Gönül Hanım...

Her şeyden önce tekrar tekrar geçmiş olsun umarım sağlığınıza en kısa zamanda kavuşursunuz...
Burda benim nacizane bir şeyler yapabilmeme en çok sizin bu güzel eleştirileriniz ışık oldu sizin hakkınızı asla inkar edemem...
Keşke tüm acemi ve stajer arkadaşlarda bu eleştirilere önem verse kulak kabartsa ne kadar güzel olacak...
Ben her zaman şunu söylüyorum MARİFET BİR GÜNDE BEŞ TEMA YAPMAK DEĞİL MARİFET BEŞ GÜN EMEK VERİPTE BİR TEMA YAPABİLMEKTE...
Ben kendime bunu prensip edinmeye çalışıyorum...
Gelelim o güzel eleştirinize şimdi siz yazınca o kadar açık ve net gözüme göründükü o bayanın bastığı yer aman ALLAHIM nasıl gözümden kaçmış dedim çok özür dilerim dalgınlığıma gelmiş...
Butonlar olayına gelince birazcık alışılmışın dışında olsun istedim ama haklısınız sanki misafir alanı ile chat alanı arasında olsa dahada güzel duracaktı...
Lütfen gördüğünüz her eleştiriyi eksiği kusuru yazın sizler yazdıkca ben daha çok dikkat edeyim daha güzel sunumlar ortaya çıksın...
Puanlama olayına gelince bende asla hiç bir juri veya üye arkadaşlardan tam puan beklemiyorum şayet gerçekten onu veren olursa bende üzülürüm burda harika ustalar ve ben onların temalarını resim olarak indirip defalarca izliyorum acaba şunu nasıl yapmıştır acaba bunu nasıl yapmıştır şurasını nasıl gölgelendirmiştir diye photoshop u yavaş yavaş tanımaya çalışıyorum...
Güzel yorumlarınız ve çok değerli eleştiriniz için sonsuz teşekkürler...
ALLAH razı olsun...

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• Özel mesaj gönder

14

Friday, 13.04.2012, 21:44

Ben her zaman şunu söylüyorum MARİFET BİR GÜNDE BEŞ TEMA YAPMAK DEĞİL MARİFET BEŞ GÜN EMEK VERİPTE BİR TEMA YAPABİLMEKTE...

İşte en güzel tespit bravo size :thumbup: Size bir öneri daha temayı yapıp dinlendirme.Şiir gibi yazar bir kıyıya atarız sonra bakarız bir çok yeri değiştiririz.Temada aynen bir şiir gibi bir kaç kez dönüp bakıldığında çok şey değişiyor.Deneyin göreceksiniz bende dahil ne zaman heyecan yapıp ay ekleyeyim telaşesine kapıldıysam sonradan çok hay Allah dedim :1gözkirp: O güzel sözlerinize çok teşekkürler Poyraz bey ,sizdende :aro:

15

Friday, 13.04.2012, 21:47

Oğuzhan bey sakın küsmeyin,kendinize küsmeyin demek istiyorum,kendinize küsmeniz üreteceğiniz şeylerin önünün kapanmasıdır,İnadınaaaaa inadınaaaaa inadınaaaa var olucaz Oğuzhan bey,amaç değil araçtır forum,amaç olursa bağırıp çağırma hesap sorma olur,araç ise atarsınız foruma,indiren olursa sevinirsiniz,Kimse kimseye yaranmak için tema yapmıyor,kimsede alnımıza silah dayamıyor yap diye ve foruma at diye.Paylaşmak güzeldir,ben bunu derim:
Bende siz gibi acemiyim yeni yeni shop öğreniyorum,çokk eksiğim var ama inat ettim seven sevsin sevmeyen sevmesin Asi firtina olucak sizde olucaksınız.
Az önce yazdım bu çalışmanızı tek geçtim diye,5 vermedim ama emin olun bir sonraki bence 5 lik çalışma olucak,çok yaklaştınız çünki sizi tekrar kutlarım güzel paylaşım için.Emin olun 5 vermeyi canı yürekten bekliyorum.Saygılar.

16

Friday, 13.04.2012, 21:53

Size bir öneri daha temayı yapıp dinlendirme.Şiir gibi yazar bir kıyıya atarız sonra bakarız bir çok yeri değiştiririz.Temada aynen bir şiir gibi bir kaç kez dönüp bakıldığında çok şey değişiyor.Deneyin göreceksiniz

Ablam bende öle ediyorum valla dinlendiriyorumda ,sonra bağrıyorum yiterrrrrrrr yiterrrrrrrrrrr kurcaladıkça temayı bozuyorum bende tersmi tepiyor ablam::)) Ben acaba dinlendirmeye değilde salamurayamı atıyomki ::))) Bende okudum ablam değerli görüşlerini azcukta lafite edim dedim,Oğzuhan bey gibi bende senin fikirlerinden faydalanmak istedim.
<<<<<<<<<<üstadının her sözü derstir buna...

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• Özel mesaj gönder

17

Friday, 13.04.2012, 22:17

Fırtınam kurcalama oraları hani bir laf vardır "Hocanın (Burda cami hocasıdır kasit) dediğini yap, yaptığını yapma!" bende diyorumki ben eski yaşlı jurinin dediğini yapın yaptığını yapmayın :iihh: kaç tema silindi öyle bir bilsen :al: Estağfurullah ablam biraz fazla biraz eksik hepimiz aynıyız.Bu bir hobi boş vakit değerlendirme ha birde yapamayan arkadaşlarımızla bir paylaşım.Sadece bilmemek yapamamak değil,vakti yoktur,sağlığı uygun değildir,sevmiyordur bu tür uğraşları falan filan olsun bizler yaparız :1gözkirp: Evet PAYLAŞMAK çok güzeldir hemde herşeyi en çokta sevgi ve saygıyı ^^ Teşekkürler ablam, yüreğinin güzelliği...

• 1059783
  • Özel mesaj gönder

18

Friday, 13.04.2012, 22:22

Sayın Türk ece Gönül hanımefendi...
Güzel uyarınız ve güzel öneriniz için tekrar tekrar teşekkür ederim....
Yeni fcp aldım ve sayın Onur modumdan ALLAH razı olsun hemen değiştirdi ...
Sizede sonsuz teşekkür Onur modumada sonsuz teşekkürler...

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• Özel mesaj gönder

19

Friday, 13.04.2012, 23:51

Kırılmadan önerimi kaale aldığınız için ben teşekkür ederim Poyraz bey,çok iyi yapmışsınız ellerinize sağlık ^^

atilla_ky

Moderatör

• "atilla_ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

20

Saturday, 14.04.2012, 03:38

Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim oğuzhan. Diğer çalışmalarıza göre bu calışmanız gercekten farklı ve hos olmus. arkadaşlarımızın önerilerine (yorum-eleştiri) katılmakla beraber kücük bir öneride ben yapayım. çalışmanız hos ve kullanışlı butonlar yeterınce tamam, chat alanı ve misafir alanı yeterli. simdi bu güzel çalısmanızı Dj Arkadaslar indirim güzel yayınlarda kullanacaklar ve her dj, bırakın photoshop kullanmayı isim eklemeyi dahi bilmiyor. Dj arkadaslarımıza ismini yazip/ekleyebilecek bir alan olusturulabilinirmis. hosgeldiniz yazısınınz sagına veya soluna dusunmus olabilirsiniz, buda bi tercih ama biraz atıl itilmis bir nokta gibi olur. sadece size degil tüm arkadaslarada bu önerim. her güzel bir calısmayı gören dj(bizlerde dahil) arkadaşlar indirip kullanma istiyor. Ve o güzel çalısmada dj ismininde guzel bir noktada olusunda heyecanı yayın verımlılıgı cok daha iyi artıyor. :) diye düsünüyor bu güzel çalışmanızdan dolayı sizi kutluyorum :1alkis:
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...