Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Gelelim temaya ben kendimce gördüklerimi yazayım.Yazılarda uyguladığınız gölge biraz fazla olmuş.Bayanın bastığı kırmızı zeminde üstteki opactiy seçeneğinden biraz belirginliğini azaltabilirdik böylece bayanın ayaklarındaki görüntü sanırım oluşmazdı.Misafir alanındaki brush güzel olmuş ama açık renk olan yerler isimlerin okunmasını engellermi acaba diye düşündüm.Simetri olarakta butonlar sağda misafir alanı solda olsa emeğinizi daha çok gösterirdi
Emeğini paylaşan yüreğinize teşekkür ederken çok ilerledik Poyraz bey az kaldı size tam puan beşi vermek istiyorum lütfen devam 
Ben her zaman şunu söylüyorum MARİFET BİR GÜNDE BEŞ TEMA YAPMAK DEĞİL MARİFET BEŞ GÜN EMEK VERİPTE BİR TEMA YAPABİLMEKTE...
O güzel sözlerinize çok teşekkürler Poyraz bey ,sizdende

Size bir öneri daha temayı yapıp dinlendirme.Şiir gibi yazar bir kıyıya atarız sonra bakarız bir çok yeri değiştiririz.Temada aynen bir şiir gibi bir kaç kez dönüp bakıldığında çok şey değişiyor.Deneyin göreceksiniz
) Ben acaba dinlendirmeye değilde salamurayamı atıyomki :
)) Bende okudum ablam değerli görüşlerini azcukta lafite edim dedim,Oğzuhan bey gibi bende senin fikirlerinden faydalanmak istedim.
kaç tema silindi öyle bir bilsen
Estağfurullah ablam biraz fazla biraz eksik hepimiz aynıyız.Bu bir hobi boş vakit değerlendirme ha birde yapamayan arkadaşlarımızla bir paylaşım.Sadece bilmemek yapamamak değil,vakti yoktur,sağlığı uygun değildir,sevmiyordur bu tür uğraşları falan filan olsun bizler yaparız
Evet PAYLAŞMAK çok güzeldir hemde herşeyi en çokta sevgi ve saygıyı
Teşekkürler ablam, yüreğinin güzelliği... 
diye düsünüyor bu güzel çalışmanızdan dolayı sizi kutluyorum