313
Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Emeğine Sağlık Ablam,
Güzel Olmuş
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]
Kadin resminin olmadigini düsündügümde daha güzel buluyorum temayi sanki
Emegine saglik, görsel ve kullanisli bir tema olmus
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim
Emeklerin mausun klavyen fotoshopun dert görmesin

payaşım içinde

^bi kac yüz öpcük

))
[align=center][img]http://i1254.photobucket.com/albums/hh602/djebrus/Ebru-1.png[/img][/align]
Emeğine sağlık Tükleydi...
Paylaşım için teşekkürler...
Hmm...
Yine kendi adima cok begendim Nehircigim güzel kalbli Dostum benim...
Renkler bir Harika
Sarki seciminide TEbrik ederim
O güzel Emeklerine saglik canim...
Hemen nasil dikkate aldin ve ekledin sadesini tebrikler
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim
Ersinim sagol canım kardesım ben tesekür ederim ablacım
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene
S,Modum sizin öneri ve elestirileriniz herzaman benım için çok önem ve deger tasır
Biliyorumki art nıyetsız ve yapıcı düzeltici önerı ve elestiridir sagolun
Herzaman genellıkle tercıh olarak sadesınıde sundugum temaların unuttugum u hatırlattınız çok tesekür ederim sagolun Meral hanım herzaman sizlerin yorum öneri ve elestirilerinize ihtiyacımız var iyiki varsınız ÖRNEK INSAN
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene
Oyyyy gülyüzlüm benım Ebrum bende senı onyüz baloncuk öpüyorum yüreginden canımsın ebrum sagolasın kalbi güzel gülyüzlüm benım
Sagolasın ONUR canım arkadasım çok tesekür ederim KAHKAHAFM yorumlarını hiç eksık etmıyor ve ilgilenıyorsun her arkadasının temalarına yetısmeye calısıyor bu güzel davranısınla gönül alıyor mutlu ediyorsun insanı sen hep war ol ONUR Olurmu
Melisim Canyarımsın sagolasın kalbindekı güzellık ve ınsanlıgıyla örnek olan canımbenım çok Tesekür Ederım
emeğinize sağlık paylaşım için tşkler
adasim güzel bir calisma, hem resimli isteyenlere hemde sade isteyenlere birseyler var..
Çok Tesekür Ederim güzel yorumlarınıza Arkadaslar
By Katip tesekürler sagolun
Karakedi Sagolasın adaşım çok Tesekürler Nehirim
Yüregınıze saglık
Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Nehir hanım
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Ellerine sağlık Leydim değişik ve çok hoş bir çalışma olmuş paylaşım adına tşkrler..
ßâzєη Sєsiηi Duyurabilmєη İçiη Susmaη Gєrєкir.
Emeğine sağlık...
Paylaşım için teşekkürler...
Emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler...
'' Söz Vardır Asalet Dolu , Söz Vardır Rezillik Diz Boyu...''

Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim.
Akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin.