Giriş yapmadınız.

• Konuyu başlatan "mizantasifm"

• Özel mesaj gönder

1

Wednesday, 14.11.2007, 09:51

EDit [ radyo hesap bilgileri ]

arkadasdlar ben bir radyo actim onun sifresini bulamiyorum. o radyoyu kapatip baska bir radyo yapabilirmisiniz .ayni radyoyu
adi mizantasi_fm
.tesekkurler simdiden allah razi olsun saygilarimla.

edit UMARİM BİR DAHA YARDİM DİYE BİR BASLIK ATmazSİN !--->> Slowcu

• Konuyu başlatan "mizantasifm"

• Özel mesaj gönder

2

Wednesday, 14.11.2007, 10:29

eger radyoyu yaparsaniz su adrese mesajla gonderebilirsiniz. ....@hotmail.... sidi ise gidiyorum aksam gelirim.

Findik

Jüri

• "Findik" bir kadın

• Özel mesaj gönder

3

Wednesday, 14.11.2007, 11:23

slowcu görmesin bu basligi :D

4

Wednesday, 14.11.2007, 15:10

Re: yardim

Alıntı sahibi ""mizantasifm""

arkadasdlar ben bir radyo actim onun sifresini bulamiyorum. o radyoyu kapatip baska bir radyo yapabilirmisiniz .ayni radyoyu
adi mizantasi_fm
.tesekkurler simdiden allah razi olsun saygilarimla.

Şifreni bulamıyorsanız neden yeni açmak istiyorsunuz ki. Şifreye ulaşmayı denemekdaha mantıklı gibi bence ;)

Buyur aşagıdaki resimdeki işlemi uygula! İnşallah kendi mail adresini vermişindir
:D

• "slowcu" bir erkek

• Özel mesaj gönder

5

Wednesday, 14.11.2007, 15:20

mizantasifm, afferim sana ...
Dün galiba görmedin sana baslık için dediklerimi !
BAK SANA UYGUN CEVAP !

http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=6603
Tıkla ve cevabi gör !!!

• Özel mesaj gönder

6

Wednesday, 14.11.2007, 17:30

arkadaslar ben de radyo acmak istiyorum yardımcı olumusunuz.ben flatcast ta radyoaçicam ama birtürlü açamadim link lerinizi bekliyorum

Aylion

Orta Düzey

• "Aylion" bir kadın

• Özel mesaj gönder

7

Wednesday, 14.11.2007, 17:45

bülent57, al sana link --> http://allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=686

.Kaptan34

Orta Düzey

• ".Kaptan34" bir erkek

• Özel mesaj gönder

8

Wednesday, 14.11.2007, 21:33

merhaba slowcu
benim bilmek istediğim bir konu 4.16 da yayın yapan kişinin sitacisk + yada - gibi özellikleri karşı tarafta nasıl gözükür yani ++ mı olmalı yoksa bir + diğeri - bende de onun tam olarak acılımı hakında bilgi veneni rica ederim
saygılarımla ........................................................................bir başka değişle dinleyen ile yyaın yapan arasındaki bu sitacisc(krlimeler eksikolabilir özür) nasıl durumda olur.tşkll
kaptan

i-rem

Profesyonel

• "i-rem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

9

Wednesday, 14.11.2007, 21:40

• "slowcu" bir erkek

• Özel mesaj gönder

10

Wednesday, 14.11.2007, 21:40

.Kaptan34, bu soruyu kaç kere sordun ve ben senin gibilere kaç kere cevap verdim hatirlamiyorum bile ;)

söyle diyim Radyonuzda yayin yapan dj arkadaslarin portlari açik olsun yeterli saglıklı bir yayin için ...
+ olmasi yeterli saglikli bir yayin için Bunu ögrenmen için daha önce sana resimli anlatim sunmustum eski konulara bir göz gezdir...

.Kaptan34

Orta Düzey

• ".Kaptan34" bir erkek

• Özel mesaj gönder

11

Wednesday, 14.11.2007, 22:02

merhaba slowcu
öncelikle cevabın içinm tşkl insanlık gereği bilmediğiniz bir konu var bilgilendireyin aynen böğle yazmışsınız?
bu soruyu kaç kere sordun ve ben senin gibilere kaç kere cevap verdim !!
modem hafızaya almıyormuş sevis port acmaktan bir kaç kez olmayınca anladı bu internete girmeme engel değildi.yeni modem verdiler bunda denedik oldu bu arada ben kafayı yemek üzere idim tabiki artık sitacisk içğin yapmadığım ayar kalmamıştı ikinci bir hadise ise ptt NİN HATTINDA YANİ BENİM HATTA SORUN NVARMIŞ IP değişimi oluyomuş bu iki bunlar halloldu bende yeni versiyona geçtim konu ile ilgili sizlerinde bilgisi olsun böğle durumlar da olabiliyormuş demekki ayrıca bir şey daha verdiğiniz bilgilere tşkl minnettarım ama lütfen ordaki cümlende ^^senin gibilere^^ biraz yadırgadım
saygılar kaptan

• "slowcu" bir erkek

• Özel mesaj gönder

12

Wednesday, 14.11.2007, 22:06

Alıntı

senin gibilere^^ biraz yadırgadım

Aslinda haklısınız biraz kaba oldu sizden özür dilerim öncelikle...
Ama su bir gercekki biz millet olarak biraz okumakta tembeliz...
Forumda flatcastla ilgili tüm konular mevcut...
AGK okusaydiniz size ilk verecegi bilgilerden biri soru sormadan önce
''Search ( arama )'' butonunu kullanin derdi...
Neyse tekrar özür dilerim umarim sorunuz halledersiniz...

.Kaptan34

Orta Düzey

• ".Kaptan34" bir erkek

• Özel mesaj gönder

13

Wednesday, 14.11.2007, 22:07

merhaba slowcu
unutmayalım bilgi bilende değil paylaşmakla olur size bun bende ki hadiseyi size bilgilendirmekle insanlık görevim olduğunu düşündüm bu durumda da arkadaşlarımız olabilir saygılar
şu yeni versiyon ile bilgileri bilemileceğim linki verebilirseniz minettar kalırım
emeğine tşkl:)

i-rem

Profesyonel

• "i-rem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

14

Wednesday, 14.11.2007, 22:09

.Kaptan34,
slowcu arkadasimiz "senin gibiler" derken, okumak yerine sormayi tercih edenleri kastetmis olmali !
yoksa sahsinizla alakali ne diyebilir ki ?

bunu bir elestiri gibi görüp daha önce sordugunuz sorularin cevaplarinida okuyabilirsiniz ama siz hala ayni seyi sormayi tercih ediyorsunuz (daha az zahmetli oldugundan belki ;) )

önce özelestiri sonra elestiri diyorum ben...

• "slowcu" bir erkek

• Özel mesaj gönder

15

Wednesday, 14.11.2007, 22:09

.Kaptan34, işte size altnernatif 1 tane link
:burda:
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=3910

.Kaptan34

Orta Düzey

• ".Kaptan34" bir erkek

• Özel mesaj gönder

16

Wednesday, 14.11.2007, 22:17

merhaba slowcu ve i-rem
vermiiş olduğunuz bilgiler için cok teşkk ederim emeğinize ve yüreğinize sağlık herşey gönlünüzce olsun gercekten ilgilenmeniz hoştu ayrıca yeni versiyonla ilgili bir takım bilgilere daha iyi sahip oldum oldum saygılar ve sevgilerle
kaptan

.Kaptan34

Orta Düzey

• ".Kaptan34" bir erkek

• Özel mesaj gönder

17

Wednesday, 14.11.2007, 22:27

merhaba i-rem
bilgbi bilmeyince adını ne derseniz değineğer eldeki mevcut sorunla hallolmamışsaa ki benim hattım ve modemle ilgili ilk msg okursanız bende bell bir yaşta artık siz koyun kendi yerime kendinizi diyeceğim ama elbetteki benim gibi bir çok insanla uğraşmak tabiki cevap vermek sizler için bazen namtıksız gelsede yaklaşım önemlidir ben slowcun o yazısından bir çok anlam cıkartıyorum onun art niyetli olduğunu düşünmedim tabiki ama şahsım olarak ona anlatmak istedim oda anladı sizin savunmanız'' konuyu anlamanıza bağlı efendim sanırım anlamadınız bu arda vermiş olduğunuz linkde de çok aydınlandım tşkk ederim efendimn..
saygılar
kaptan

i-rem

Profesyonel

• "i-rem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

18

Wednesday, 14.11.2007, 22:36

.Kaptan34, sizinde malumunuz ki atalarimiz : bilmemek degil ögrenmemek ayiptir...demis

ögrenmek icinde biz diyoruz ki forumda arama butonu var basliklar var cevaplanmis konular var, bunlardan faydalanin...

ama yine atalarimiz: bilmiyorsan bir bilene sor demisler siz sanirim bunu uygulamakta isararlisiniz ;)

bizlerde bu foruma ilk geldigimizde bir cok seyi bilmiyorduk, sizi yadirgamak amacli yazmaz slowcu arkadasimiz, onu tanidigim icin savunma geregi duydum, sizde art niyetli olmadigini görmüssünüz gerci...

sizin sorunlarinizin anlamadiginizdan degil, hat, modem sorunlariyla alakali olabilir buna bisey diyemeyiz, fakat muayene etmeden doktor nasil ki bisey diyemez hastasina bizde sorunu bilmeden cözüm sunamayiz,

arada bir yanlis anlasilmalar dogaldir, mazur görün ;)