Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• "slowcu" bir erkek
  • Konuyu başlatan "slowcu"

• Özel mesaj gönder

1

Sunday, 4.11.2007, 15:29

8 Askere karsı istenilen küstah Talep !

Kayıp askerlerimiz serbest bırakıldı. Terör örgütü PKK, bakın karşılığında ne istedi?
Reuters haber ajansının verdiği bilgilere göre rehin alınan 8 askerimizin serbest bırakılmasının hemen ardından, terör örgütünün üst düzey bir yetkilisinden küstah bir talep geldi.

Yapılan talepte "Biz rehin askerleri bırakarak bir mesaj vermek istedik. Türkiye'den başkanımız Abdullah Öcalan'ı serbest bırakmasını istiyoruz" denildi.

oldu baska derdiniz varmı çay kahve ;)

Aklimda

Stajyer

• Özel mesaj gönder

2

Sunday, 4.11.2007, 15:44

PKK Kazanmasi IMKANSIZ bir Savasa cikmis Türkiye ile arti PKK yüzünden diger Kürtlere de leke sürüyorlar ve isin kötüsü bunu kendileride biliyorlar ama KOYUNDAN ne beklersinki eger COBAN git surda otlan derse KOYUN da gider orda Otlanir, mal mal da Kaval dinler.

PKK lilara lafim : madem okadar Aponuz liderdi, öncü ve Baskaninizdi ondanmi siz PKK lilari Mahkemede SATTI?, oturdu korkak köpek gibi yalanip aglayip sizladi aman ben Türkiyeyi severimde, Atatürkü severimde, Türkümde felan diye, adam resmen PKK yi bile tanimiyorum alakam yok diye söyledi Televizyonda.

Böyle DÖNEK ve KORKAK olmasi ile kendi cikarini düsünen bir PISLIGIN arkasindan gitmeye ve caninizi, evlatlarinizi vermeye hazirsiniz?

Hakiki bir Öncü yada Baskan olsaydi ve en önemlisi ERKEK olsaydi yaptiklarinin, verdigi emirlerin ve Düsüncelerinin arkasinda durur ve Mahkeme ölüm ugruna bile olsa söylerdi : EVET ben verdim emri, evet ben yaptirdim, evet ben Mesulum PKK konusunda diye, ama sizin deger verdiginiz ve caninizi vermeye hazir oldugunuz DÖNEK ADAM KALLESCE SIZI SATTI.

Ama benim düsüncem APO da suc yok, bütün suc sizin gibi PKK KOYUNLARINDA, siz cahil insanlarsiniz, biraz akliniz olsa idi düsünür ve bu olaylari kendinizde görürdünüz, anlardiniz bu DÖNEGIN sizi sattigini, bütün Dünyadaki Insanlar bunu gördü anladi ama bir tek siz CAHIL KOYUNLAR bunu daha anliyamadiniz.

Selam herkese

• "slowcu" bir erkek
  • Konuyu başlatan "slowcu"

• Özel mesaj gönder

3

Sunday, 4.11.2007, 15:49

Irak 'in devrik lideri SaDDAm'ı bu yüzden kutladim...
İdam edilirken bile cesaretini hiç bozmadi ...

melikenalan

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

4

Sunday, 4.11.2007, 16:37

gecenlerde yasadım bir olayı anlatmak istiyorum 6 yıldır yakınen tanıdım bir kürt kizinin, slogan atan insanlara nefret ediyorum türklerden dedi.
şoktaydım, cünki bende onların icindeydim, kızlarımda, türklerde senden nefret ediyor dedim, orda kürtler denmiyor, kahralsun ppk deniyor niye bu nefret dedim.
hic aslı olmayan bir idda atı ortaya bir kürt genci antalyada linc edildi polis seyretti dedi, böyle bisey olsa basın ayagı kalkardı dedim, sürekli polis telsizleri dinleniyor.
kız kardesiyle bir akrabası evlenmek icin talip olmus, kendi memleketi uymaz bize diyerek bu evliligi uygun görmemistiler, dedim begenmedin yasanılmaz, yasayamayız bu kültürü dedigim bir kültürü ülkelestirme hayalinin pesinde kursun sıkılıyor, hic bir cıkarı olmadan vatanı güclü olsun diye askere giden genclere.
hazmedemedi agzımı kapattı eliyle, öfkeden titriyordu vücüdü, anlamiyorsun öyle degil iste dedi, anlat dedim konusalım, anlıyayın seni anlatamadı, mızıklandı ben anlatim sana dedim, su giyindigin modern kıyafetle memleketinde taslanırsın, kıyafet özgürlünü atatürk verdi sana, calısan bir bayansın, ticaret yapıyorsun, kredi aliyorsun, tek basına bir cocuk büyütüyorsun, ölmüs babandan baglanmıs maası alıyorsunuz, annen ve 5 kardes, saglık hizmetlerinden faydalanıyorsun, yasıyor, egleniyor, tek bir bayan gece 12de dükkanında evine, yada eglenmeye gidecek özgürlüge sahipsin ve bu özgürlügüde sana türkiye verdi, ve nefret ediyorsun haa dedim, haklısın. bu vatanın yada bayragın degil senin ayıbındır ,
bu bayragın altında nefret ediyorum diyecek kadarda sesin cıkıyor ve asılsız olaylarla bir birbrinizi körüklüyerek bölücülük yapanda sizsiniz, ben senden nefret etmiyorum, kürtsün diye.
beklelemedigi cümlerdi saskındı ve arastırdım öyle bir linc olayı yoktu, asıl tehlike böyle asılsız beyin islemelerle bu ülkeyi bölmeye ugrasanlar, konus dedim ona konuski bizi bölemesinler melike ve türkan konusmalıki bu vatan parcalanmasın, biz 6 yıldır birlikte aglamıs, birlikte gülmüs yemis eglenmis dostumsun cümlesini bir birine demis insanlarız ona ben bubayragıda, bu topragıda, senide seviyorum ama bir kürt kızı silah elinde dagda, hayali bir ideal icin askere kursun sıkıyorsa, ben benim olan dedemin ugruna öldügü vatan icin ölürüm, mehmetlerde ölür melikelerde. o sonrasında bu konusma hic olmamis gibi geldi bense üzüntüden hasta oldum, cünki dostumu kaybetmistim, bittmisti vatanını, bayragını, insanını nefretediyorum diyen birinin sevgisi yada doslugunu, yada aramızdaki güveni sorguladım, cünki onun nefret ettigi kalalıkla yürüdüm ben, cocuklarım harclıklarına baryak aldı orda oldular, hele birgün yagmurda sırılsıklam yürüdülür, üsürsün dedim tlf kızıma, erimem anne dedi.
benim yasıtım askerler topragın altında bugün artık üsümüyorlar bile cünki yasamıyorlardedi. sonraki görüsmede nasılsın dedi arkadasım, iyim aynı degisen bisey yok dedim. DEGİSEN BİSEY VAR MELİKE dedi. degisen biseyler var kopan o günki konusmamızı kastederek ona dicek bisey bulamadım. evet birseyler degisiyor hicte olumlu seyler degil, ama bir kac türkiye üzerinde oynanan oyuna alet olmus, para macera vadedilen konum beklentisi her neyse, satılmıs kendi sehit dedelerine ihanet eden insanların, gücü bu ülkeyi bölmeye yetmez biliyorum, cünki burdaki fesat ve fitne kurtulus savasında, kanla yıkanarak bu ülke ayaklanmıs, arınmıs var olmus, ve olmayada devam edecek, taki benim gibi düsünen son insan ölene kadar.
son tablolara bakılıncada bir hayli kalabalık bir kitle bu bayraga ve sehit kanlarına sahip allha sükür.
askerlerin dönmesine cok sevindim ama keske götürelemeseydiler. tüm bunlar hatıralara kazınmasaydı ama sallanan bayraklada mutluluk verici bir manzaraydı. yüreklere kazınan ve beyinlere. tabi beyni olanlar icin.tesekkürler güzel paylasımına murat.