Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

melikenalan

Profesyonel

• Konuyu başlatan "melikenalan"

• Özel mesaj gönder

1

Saturday, 20.10.2007, 23:03

kendime söyle bir sordum yaa siz

tabularınızı ne kadar yikabilirsiniz, ön yargi ve toplum kuralarını ne kadar deliyorsunuz, adını koyamadınız kırgınlıklarınızı adlandırıp konusacak olguluga ne kadar varıyorsunuz,adına cılgınlık denilen sıra dısı isteklerinizi yaşayabiliyormusunuz, sizi ilgilendirmeyenlerin lüzümsuz kaygıların boş ugrasmalarından kendinizi koruyabiliyormusunuz,kendinize bir kiyak yapıp herkesi bir yana koyup kime dokunur kimi incitir diye düsünmeden kendinizi ne zaman sımartınız,söyle derin nefes alıp beynin boş kalbin boş derin bir amaaaan en son nezaman dediniz.beklentiniz olmadan yada sizi mutlu eden bir jest size gelmeden en son neyi sevdiniz hic sebepsiz, birinin karşısına dikilip, benim için degerlisin sende degerli olmak istiyorum diyebildinizmi,
merak edip soramadıklarınızı kendinize saklayım varsayımda kilitlenmis düsüncelerinizi sorup kurtuldunuzmu,konustuklarınızmı konuşamadıklarınızmı daha cok , yada konusmak, isteyip kaygı korku kuralar geregi ifade edemeyip yuvarladıklarınızmı????? vesaire vesaire nezaman oturup söyle bir kendinizi düsündünüz????????.

i-rem

Profesyonel

• "i-rem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Sunday, 21.10.2007, 01:11

Ben bunu hep yaptigima inaniyorum...
ve ben bir gün farkina varmistim ki karsilik beklemek bile yoruyor insani..

herkesi ve herseyi seviyorum öncelikle (istisnalar kaideyi bozmaz)..
iyilik yap denize at, balik bilmezse Halik bilir modundayim ve en cokta kendime faydasi olduguna inaniyorum..
cok fazla baska insanlari düsündügüm icin degil Kendim icin en iyisi oldugunu düsündügüm icin böyleyim...evet seviyorum kendimi, zaman zamanda simartiyorumdur :roll:

melikenalan

Profesyonel

• Konuyu başlatan "melikenalan"

• Özel mesaj gönder

3

Sunday, 21.10.2007, 11:25

Ne mutlu sana iremcik ben herkesi sevmiyorum. (YARADANDAN DOLAYI HARİC )ve kurallarım var beni sadece sevdiklerim incite bildigim icin, sevsemde kolay olmuyor önce kendime sonra karsındakine itirafım, cünki ben sevince teslim oluyorum, cünki asırı dürüst bir yapım var.
buda beni savunmasız bırakıyor iylik yapmak konusu Alah icin sunu yapım diye aklımdan yüregimden gecmisse bunu yapıyorum öyle sürekli degil.
ve benim pirensibimde yap denize at degil, iyi olman gerekmiyor kötü olma yeter.
fazla iylik istismarı, fazla merhamet marazı, cok fazla insanlar olmak seni kendin olmaktan aliyor, önce ben varım sonra benim izin verdigim kadar insanlar. belki bu yanlıs ama böyle.
bazı uyuzlarada hak etiginden fazla deger veriyorum farkındayım beni kazanma ihtiyacı hisetmeden sımarıkca varlımın tadını cıkarıyorlar ama bazılarını sımartmayı seviyorum:))).