Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
radyo linkine tıkladığımda radyo ekranı çıkmıyorr... YARDIM..
Öncelikle Merhaba...
Niye böyle bir şey olduğunu anlamadım gitti.. www.*****.blogcu.com adresine radyo dinlemek için girdiğimde bi ekran çıkıyorrr blogcu, panelim birde radyonun ismi yazıyor ..Ne anlama geliyor bilmiyorum.. başka pc den girebiliyorum ama...Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Sorun nedir sizce ?
Şimdiden Teşekkür ederimm..
İyi çalışmalar..
0gs0, radyo adresinizi eklerseniz sorunun ne oldugunu anlayabiliriz
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
İlk mesajda da dediğim gibi diğer dinleyiciler dinleyebiliyorlar.. Sanırım bilgisayar da yüklü olmayan bir program var flash player gibi.. radyo adresimiz : http://www.trockya-fm.blogcu.com/
Ben sorunu hala anlayamadım.. sorun keşke benim bulunduğum pc de olsa da size bir image ile gösterebilsem..
su an radyonuzdayim, bir sorun goremedim, dinleyicilerin active-x yuklemesi gerekiyor
ilk defa girenler icin otomatik yukleme uyarisi cikar, ama yinede kendinizde direk link verebilirsiniz
Flatcast ActiveX ( Güncel Sürümler)
birde portunuz kapali
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Yardımınız için teşekkür ederim.
Blogcu
KARDES ARTIK BLOGCU RADYO YAYINLARI BİTTİ BENIMDE VARDİ SENİN DEDİGİN SEKİL OLUYU ARTIK BLOGCU KENDİ TEMASINDAN BASKA KİMSENIN TASARIMINA İZİN VERMİYOR