Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

Melye

Moderatör

• "Melye" bir kadın
  • Konuyu başlatan "Melye"

• 990289
  • Özel mesaj gönder

1

Saturday, 19.11.2011, 13:41

Tianmen Dağı'nda Ölüm Yürüyüşü...

Tianmen Dağı'nın tepesine birkaç ahşaptan uçurum yolları inşa eden Çinli yetkililer heyecan dozajını daha da artırdı.
Tianmen Dağı'na inşa edilen cam tabanlı yol turistlere havada yürüyormuş hissini veriyor.

1432 metre yükseklikte yürüyen turistler aşağıya baktıklarında dehşet verici bir manzarayla karşılaşıyor.

Çinli yetkililer her detay düşünmüş. Cam tabandan aşağıya bakıldığında görüntünün bulanıklaşmaması için Çinli yetkililer turistlerin galoş giymesini zorunlu yaptı.

Camdan patikanın uzunluğu ise 60 metre.

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TurkEce/GnL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Saturday, 19.11.2011, 13:51

Bana densekiiii sana ne istersen vereceğiz şurda bir iki adım yürü :yoookk:
Yükseklik korkum var ve anında heyecanda kalp ritmim bozulur ve ölürüm kesin :bayilma:
Ellerine sağlık ama hiç beğenmedim bu haberi sayın Melye hnm tzz ne biçim haber bu bakarken bile midem bulandı :wacko:

• "****ONUR*****" bir erkek

• Özel mesaj gönder

3

Saturday, 19.11.2011, 13:56

burda yürümek cesaret ister ben 2 adim atmadan kesin korkudan asagi atarim kendimi :ofof: :bye:

CERRAHLARİN DEGİSTİREMEYECEGİ TEK ŞEY GÖZLERDİR

4

Saturday, 19.11.2011, 14:01

Beni Oraya Bıraktıkları An,
Bır Ikı Adım Atmama Bıle Gerek Kalmaz.
Anında Giderim :haha:
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]

Melye

Moderatör

• "Melye" bir kadın
  • Konuyu başlatan "Melye"

• 990289
  • Özel mesaj gönder

5

Saturday, 19.11.2011, 14:01

doğruyu sölemek gerekirse bende resme uzun süre bakamadım midem bi hoş oldu :haha:

• "****ONUR*****" bir erkek

• Özel mesaj gönder

6

Saturday, 19.11.2011, 21:12

patikayi yapanlar nasil yapti acaba :D helal olsun onlara ...

CERRAHLARİN DEGİSTİREMEYECEGİ TEK ŞEY GÖZLERDİR

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TurkEce/GnL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

7

Saturday, 19.11.2011, 23:11

Aynı şeyleri düşünmüşüz ablam :dusunceli: Ölen oldumu acaba hani bizde köprü yaparken bile oluyor ya :bayilma: Peki o camlar kırılmazmıymış acaba hani adrenalin derken tahtalı köprü olmasın yazık insanlara :haha: Aman ya offf ben gitmeyeceğime göre :pardon: