Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• "я-τüяк_" bir erkek
  • Konuyu başlatan "я-τüяк_"

• 1059040
  • Özel mesaj gönder

1

Friday, 28.10.2011, 15:36

Sonunda bu da oldu!... Şehit Babasına Hapis Cezası!

ŞEHİT BABASINA HAPİS CEZASI!

Hakkari`nin Çukurca ilçesi yakınlarında operasyona giderken PKK`lı teröristlerin çapraz ateşi sonucu şehit olan Halil Kömür`ün babası Ahmet Kömür, cenaze töreninde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`a hakaret ettiği gerekçesiyle 11 ay 25 gün hapis cezasına,.
Gaziantep Ulu Camii`nde düzenlenen törende Başbakan`a, `Bize birşey olmaz, Türklüğünden utanan Başbakan utansın. Türk`üm diyemeyen Başbakan utansın. ….` sözlerinden dolayı Gaziantep 3. Sulh Ceza Mahkemesi`nde yargılanan şehit babası Ahmet Kömür, mahkeme başkanı tarafından 11 ay 25 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Şehit babası Ahmet Kömür, adliye çıkışında basına yaptığı açıklamada, `Bu konuda birşey konuşmak istemiyorum. Karar ortada.` dedi. Kömür`ün avukatı Mehmet Özdemir ise, `Acı ile söylenmiş birkaç cümle için bir şehit babasının mahkeme koridorlarında süründürülmesi ne kadar doğrudur yüce milletimiz karar versin. Dağda terörist iken sanki gurbetten geliyormuş gibi pişmanlık yasasının adını `Eve Dönüş Yasası` olarak değiştiren hükümetin zihniyeti ortadadır. Yasalar şehit babasını 11 ay 25 gün hapis cezasıyla cezalandırmıştır. Takdir kamuyonuna sunulur` diye konuştu.GAZIANTEP OLAY GAZETESI

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TurkEce/GnL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Friday, 28.10.2011, 15:47

:help: :es:

3

Friday, 28.10.2011, 15:50

Cok Acı Bi Durum...
Yorumsuz Kalmakk En Doğru Olanı Sanırım..
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]

..M@rti..

Profesyonel

• "..M@rti.." bir erkek

• Özel mesaj gönder

4

Friday, 28.10.2011, 16:02

Bu ülkeyi bölmek amaçları olan dağdan inen teröristlere karşılamalar yapılırken sözüm ona sevinç gösterileri düzenlenirken adı sevinç olup amaçları ve maksatları belli olan insanlar zafer kazanmış bir komutan edasında karşılanan ve karşılayanlara denilecek sözleri olmayan insanlar, Bu çapulcu takımı tarafından ŞEHİT edilen bir Mehmetçiğin babasının feryatlarını duyuptamı DAVA konusu yapıpta cezalandırıyor Adalet kimlerin yanındadır onu bile anlamak artık güç olan bir toplumda adı pravakasyon olmasın söylemleri ile toplumu kandırmaya çalışan bir zihniyet ve buna ceza veren ADALET!!!!! varsan neredesin.......

BENİM ÜLKEM İNSANI sevinçlerini yaşıyorsa!!!!!!!! Tabiki ACI larınıda HAYKIRACAKTIR...

ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR

Ey Adalet ve o cezayı veren zihniyet O insanların Yüreğinde yanan ateş Mangaldaki yanan kömür ateşi değildir
♫♫♫..Mᴬᴿᵀᴵ..♫♫♫

..M@rti..

Profesyonel

• "..M@rti.." bir erkek

• Özel mesaj gönder

5

Friday, 28.10.2011, 16:23

Hapis cezası veren zihniyete alın size bakalım tanıyabilecekmisiniz İnsan olmak erdemli olmayı ister...

Atatürk’e hakaretten sanık bir köylü hakkında takibat yapılıyordu.
Durumu Atatürk’e arz ettiler.
“Mahkemeye veriyoruz” dediler.
“Size küfür etmiş.”
Atatürk sordu:
“Ben ne yapmışım ki ona?”
Evrakı tetkik edenler açıkladılar:
“Gazete kâğıdı ile sardığı sigarayı yakarken kâğıt tutuşmuş da ondan.”
Atatürk bunu söyleyen bir milletvekilidir.
Atatürk sormuş:
“Siz hiç gazete kâğıdı ile sigara içtiniz mi?”
“Hayır.”
“Ben Trablus’tayken içmiştim, bilirim. Pek berbat şey. Köylü bana az küfretmiş. Siz bunun için onu mahkemeye vereceğinize, ona insan gibi sigara içmeyi sağlayınız!”
( Hilmi Yücebaş )
♫♫♫..Mᴬᴿᵀᴵ..♫♫♫