Yazili olarakta paylasilmisti. Cok degerli bir baba nasihati!
Allah bize arkadaslarimiz sinamak zorunda birakmasin, kimsenin yalan dostlugunuda göstermesin insallah!
Paylasim icin tesekkür ederim Reyhan
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim
Allah bize arkadaslarimiz sinamak zorunda birakmasin, kimsenin yalan dostlugunuda göstermesin insallah!
AMIN meral sunu diye bilirim bize nasihat veren kim annemiz babamiz rahmetli annem ve babam cok sey verdiler sükür ediyorum insanligimi asla kaybetmedim burda nete de olan cok sey kaybediyorlar izin veriyorlar iste her insanin iki tarafi vardi bunu göremiliyiz adam gibi adam varmii cok nadir zaten yorum icin tskler ellerinize saglik [b][i]
Olmasa da olur dedigimiz insanlarla doludur hayatimiz; tanistigimiz, selamlastigimiz; klasik cümlelerle iletisim kurdugumuz, yanitlarini merak etmedigimiz sorular
sordugumuz...
Iyi insan olmadiklari icin mi uzak dururuz onlardan? Hayır, hiç sanmıyorum.
Gönülde biter her sey; akla yararli gelse de samimi bir iliski, gönlün hayir dedigine isinmak mümkün olmaz.
Ister dünyanin en yakisiklisi, ister en güzeli olsun; ister en zengini, ister en komigi; ne yapsa nafile; yüregine ulasamaz.
Baskasi icin özel olan, senin gözünde dünyanin en siradan insanidir ve ... yüzüne bakmaz kimisi vazgecemedigim dediginin...
Gönlümüzdür hükümdar; kime ne paye verecegini o belirler.
Evsizseniz ya da odun kömür bulamiyorsanız yakmaya; uzundur kis geceleri...
Dostlar vardir soba gibi; yüregindeki atesle isitir ellerinizi...
Dostlar vardir; firtinada siginak, güneste gölge; yanarken buz gibi su dökmez üstünüze; aksine, harlandirir atesi; bilir ki, yanmayani hicbir sey söndüremez.
Dostlar vardir, yildiz gibi; hava kapaliyken bile, kapkara bulutlarin bekcisidir gökyüzünde...
Dostlar vardir, arada bir ugrayip alt üst eder yasaminizi; dili zehir zemberek, bakislari keskindir.
Dostlar vardır gül gibi; sarilirken yaralanmayi göze almaniz gerekir. Hani, kiminin yoluna hali sersen kar etmez; dostlar vardir, minder de kafi gelir; sen olursan fark etmez.
Dostlar vardir; rakisiz cözülmez dili, muhabbeti cekilmez; dostlar vardir, efkarinin sebebi bir bardak demli caydir.
Dostlar vardir, omzu her derde devadir.
Dostlar vardir, iyi bir ögretmen gibi, nasıl sorulacagini ögretir.
Dostlar vardir dag gibi vakur; toprak kadar bereketli, mert...
Dostlar vardir; ney gibi hüzünlü, saz gibi asi; şiir kadar büyük...
Dostlar vardir türkü gibi; her zaman söylenmeseler de her daim icinde tasir sevdasini; yanginini bulastiri bir gönülden digerine...
Dostlar vardir baki; tanistigin gün dogar, yittigi gün ölürsün! Zamana ve darbelere; yollara ve hasretlere direncli...
Dostlar vardir, közde misir, kadehte sarap; ateste yanmanin da, sarapla sönmenin de tadı damagindadır.
Dostlar vardir; yüregine kök salmis bir cinardir; hicbir sey deviremez; gönülden gönüle kurulmustur köprüler; ne yasansa atilamaz!
Dostlarimiz vardir bizlere benzerler biraz...
Dostluklar vardir, erken dolar vadesi; dostluklar vardir, devam eder ahrette!
Iste böyle dostlardir; her seye lanet ettigin günlerde bile, yasamini güzel kilan...
Gönül, her yerde onlari arar.
Ve buldugunda haber gönderir bize; bir sicaklik yayilir yüregimize; bunda bir is var deriz, takiliriz pesine...
Sunu unutmalim bizde küsmüs dostlariz gidenlere hatta düsmaniz allahin slmi eksiz etmelim büyüklük bizden gelir ve affetmesi bilmeliyiz bu konu basladim zamam degerli bi hafta önce o kisinin msn den ciktim sadece sevmeye basladim söyleyemedim
bu konu artik dosluk üzerine gitsin baslik yazisi baska yazanlara belki bi hikayesi vardi
biz bir tokata satmayız koskoca sarımsak tarlasını !!
Rabbim bizleri bu şekillde dostluklar nasip etsin inş
birazda kendimiz fedakar olmalıyız
her gelen kişinin sana sunu bunu dedi senin dost dedigin kişi
dediğinde kulaklarımızı tıkamalıyız
saana gelen kişiye verecek oldugun en güzel cevap
benim dostum bunu söylemez dediğimizde size gelen eli bomboş dönecetir
ne dostluklar yıpranacak nede kendimiz yıpranırız
ama bunu canı gönülden istemeliyiz
unutmayalım ki gerçek bir dost sizin kötü olmanızı istemez
tşkler güzel paylaşım için
koskoca tokada sarımsak tarlasını satmayı geçtik
benliini satanlar bile var
ALLAH öyle kişilerden yalanla dolanla oluşmuş arkadaşalrdan uzak tutsun herkesi
ve gerçek hakiki dostlar bulmanız umuduyla
gerçi bu zamanda 100 kişiden ancak eleye eleye birtane çıkartaiblirsek ne mutlu bize
işte o birinie sıkı sıkı sarılmak ve işte gerçek dostum bu diyebilmek önemli olan
ve öyle dostuda buldugunda sırtından vurmamak önemli olan
çünkü en kötü şeydir bir dostunu sırtından vurmak
bunu dostun ne anlama geldiğini anlamayan bir kişi bilmemez
isterseniz o kişiye nekadar açıklama yaparsanız yağın
anlamaz anlayamaz
dost dostun peşinden gidendir
sen git ben geliyorum diyen dost değildir
onu diyen YAPMACIK dosttur ancak
amin beratcan ins herkesin gönlünce göre dost bulur benim düsüncem zaten az olsun öz olsun ve senelerden beri söylerim 100 kisilik dostun oldun kötü günlere belli olur dost diyen
Ne güzeldir gercek dostluklar (hele cocukluktan beri var ise), ne kadar mutlu eder insani dostlar.
Bu video'da cok mutlu etti beni Reyhan, paylasim icin sagol
rica ederim meral ne mutlu bana ozamam bi kisinin mutlu ettim sem evt dogru bi hayranim bi yerde yani aslinda kendi yerimde bütün bölümü ekliyorum herzamam bakarim diye
Hayirli olsun sitenizde sahi. Adminimizden duymustum
Youtube kanalima eklemistim bende bir dönem tüm Bollywood filmlerini.
Ama artik yeni TV'miz internete (WLan üzeri) ve Youtube kanalina baglanabiliyor.
Net TV'mizde var, istedigim zaman seyredebiliyorum, PC'yi raf'a kaldirabilirim hatta
Buradada paylasimlarinizin devamini diliyorum insallah,
ben begenerek takip ediyorum
tskler meral evt sevimli bi yerim var ark üzere ark veriyoruz bizde yani reklami sevmedim icin ama meral bu filmi bulamazsin ne movie tv den nede you tube den bende bi cok yer baktim ama sana bu linki verim bakarsin sende http://www.myvideo.de/Videos_A-Z?searchW…cht+abschnitt+1