Giriş yapmadınız.

• Konuyu başlatan "radyomozaik"

• Özel mesaj gönder

1

Saturday, 10.09.2011, 20:33

Radyoya dinleyici gelememe durumu...

Merhabalar, Yeni radyo açtim. Dinleyici gelmeyince sitenizden faydalandim tarif etiginiz gibi port actım IP sabitlendi Belli aralıklarla pc kapatıp actım ve başka radyolara girip IP numarama baktım her seferinde numaram aynı geldi ayrıca sadece kendi radyomda degil baska radyolara girdigimde de Mapping İnfo hep kırmızı bunun nedenini anlayamadım. Şöyle bir sorunum da windows guvenlik duvarım çalışmıyor ondan kaynaklı olabilirmi ?

windows XP, Pikatel combo max, Eset nod32 antivurus programım kullanıyorum... Nerde hata yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Tesekkurler...

• "Masum Masum" bir kadın

• 1366852
  • Özel mesaj gönder

2

Saturday, 10.09.2011, 20:42

Ip sabitleme yaptiginizda pcyi yada modemi resetlediginizde son 2 yada 3 rakami sabit kalir
eger sabitleme yapmazsaniz bu degisken olur ve modemde port acsaniz bile tekrar kapanir

sirasi ile sunlari yapin
1 - IP Sabitleme
2 - Windows XP - Guvenlik Duvari Flatcast icin Izin acmak
3- Pikatel combo max ve Pikatel Combo Max Port açma Videolu anlatim
4 - Eset nod32 guvenlik duvari (firewall) ayarlarinda flatcast icin izin acin
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

MeRaL

Jüri

• "MeRaL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

3

Saturday, 10.09.2011, 20:43

Öncelikle hosgeldiniz radyomozaik,

Port sorunu hakkinda bu bilgiler sizi aydinlatacaktir, okumanizda fayda var: Flatcast P2P hatalari ve aciklamalari.

Masum Masum arkadasimizin verdigi linklerde gerekli anlatimlar var Port acabilmeniz icin.
Bunlari aynen anlatildigi gibi bir uygulayin, sonra tekrar hala Mapping :-: ise, sorunu cözebilmek icin bize bildirin.
Kolay gelsin :er:
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim :kkahkaha: